Home / NOVOSTI / HRONIKA / ASFALTIRANjE ULICE DESANKE MAKSIMOVIĆ *(VIDEO)

ASFALTIRANjE ULICE DESANKE MAKSIMOVIĆ *(VIDEO)

U okviru programa kapitalnih ulaganja za 2016. godinu u mjesnoj zajednici Modriča II  asfaltirana je  ulica Desanke Maksimović.  Vrijednost radova je 50.637,13 KM, od čega je učešće Federalnog ministarstva za izbjeglice i raseljena lica 50%, opštine Modriča 40% i mještana 10%. Ulica je asfaltirana u dužini od 305 metara, a širina asfalta je 4 metra. Izvođač radova je DOO „Balegem“ Gradačac.

Danas, 18. juna 2016. godine načelnik opštine Mladen Krekić i načelnik odjeljenja za prostorno uređenje, stambeno-komunalne poslove i ekologiju Jovan Mišić obišli su radove u ovoj ulici.

“Uspjeli smo da realizujemo ovaj projekat i ja sam presrećan. U ovoj ulici naseljena je povratnička populacija i ljudi nemaju dovoljno sredstava da bi sami prikupili potreban novac. Osim opštine i mještana učešće u finansiranju je uzelo i Federalno ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica. Sada imamo jednu modernu cestu koja vodi do njihovih kuća”, izjavio je načelnik opštine Mladen Krekić.

“Zahvaljujem se svim građanima na učešću a posebno opštini i načelniku opštine Mladenu Krekiću, koji se zauzeo da mi ovo jednom riješimo. Ovo puno znači ne samo za mještane ulice, nego i za cijeli grad. Ovom ulicom se ide na izletište Majna. Zahvaljujem se organizaciji “Most” koji je takođe učestvovao i  pomogao nam da asfaltiramo našu ulicu”, rekao je mještanin Fadil Hadžidedić.

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu gornjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Isti je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...