Home / NOVOSTI / HRONIKA / Asfaltirana Beogradska ulica u MZ Modriča III *(FOTO+VIDEO)

Asfaltirana Beogradska ulica u MZ Modriča III *(FOTO+VIDEO)

U mjesnoj zajednici Modriča III  nastavljeni su radovi na asfaltiranju, te je 11. jula 2018. godine osveštana i  puštena u saobraćaj novoasfaltirana Beogradska ulica. Događaju su prisustvovali načelnik opštine Mladen Krekić sa saradnicima i mještani.

„Drago mi je što vidim koliko se ljudi raduju svemu ovome. Prije par dana smo u ovom naselju asfaltirali 300 metara, sada 300 metara a naredna ulica u dužini od 170 metara.  Po planu, krenućemo u još intezivnije asfaltiranje. Ove godine uložiće se oko 1,5 milion maraka u infrastrukturu našeg grada. Realizovaće se oko 120 manjih i većih projekata“, istakao je načelnik Krekić.

Zajedničkim sredstvima mještana i opštine Modriča asfaltirana je dionica od 300 metara, širine asfalta 5 metara.

Vrijednost radova je 34.754,85 KM.

„Asfalt za naše naselje znači mnogo. Zahvalio bih se mještanima koji su se u potpunosti odazvali akciji, kao i Opštini koja nas je podržala i sufinansirala sredstva za ovaj asfalt. Ovo će značiti bolji život prvenstveno za našu djecu, kao i opstanak našeg naroda na ovim prostorima. Opština Modriča je uvijek pomagala svoj narod a nastavljaju i dalje. Imamo dobru saradnju sa rukovodećim kadrom i prezadovoljni smo“, izjavio je Nikola Živković, mještanin Beogradske ulice i predstavnik građanskog odbora za asfaltiranje.

Radove je izvela firma  „Balegem“ d.o.o Gradačac.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...