Home / NOVOSTI / HRONIKA / Novi metri asfalta u MZ Modriča III *(FOTO+VIDEO)

Novi metri asfalta u MZ Modriča III *(FOTO+VIDEO)

Činom osvećenja i presijecanjem trake , 12. jula 2018. godine puštena je  u saobraćaj asfaltirana Krajiška ulica u MZ Modriča III.

Asfaltirano je 175 metara puta a sredstva su obezbijedili mještani i opština Modriča.

„Novim metrima asfalta dobijamo sve ljepšu sliku u MZ Modriča III.  Ovo je početak aktivnosti koje će se ralizovati u MZ Modriča III, Modriča V, Borovom Polju i drugim mjesnim zajednicama.  Želja mi je da mještani u zdravlju, sreći i veselju uživaju u svemu onome što se uradi u njihovim mjesnim zajednicama“, istakao je načelnik Krekić.

„Asfalt za nas mnogo znači jer ovo je završni čin infrastrukture u našoj ulici. Borili smo se za to da prvenstveno  naša djeca imaju što bolje uslove za život. Velika zahvalnost svima koji su učestvovali u ovoj akciji“, izjavio je Jovan Ristić, mještanin Krajiške ulice.

Vrijednost radova je 20.925,45 KM.

„Ovo je veliki događaj za našu mjesnu zajednicu. Biće nam mnogo lakše u budućnosti živjeti ovdje. Neće više biti prašine, djeca mogu da voze bicikla i rolere i drugo. Zahvaljujem se svima koji su pomogli da ovo realizujemo“, rekla je Vesna Nedić, mještanka Krajiške ulice.

Izvođač radova: „Balegem“ d.o.o Gradačac.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...