Home / NOVOSTI / HRONIKA / APEL HO “SRCEM ZA MODRIČU”: Potrebna nam je i Vaša pomoć za nabavku terenskog vozila

APEL HO “SRCEM ZA MODRIČU”: Potrebna nam je i Vaša pomoć za nabavku terenskog vozila

Ovim apelom obraćamo se svim humanim ljudima i prijateljima dobrih djela da nam pomognu u rješavanju gorućeg problema.
Naša Humanitarna organizacija do sada je podijelila oko 100 000 KM pomoći u raznim oblicima. Samo u 2017. godini podijelili smo preko 26 000 KM siromašnim porodicama i bolesnim licima.
Trenutno smo i sami prinudjeni da od dobrih ljudi zatražimo ozbiljnu finansijsku pomoć oko nabavke terenskog vozila za dostavljanje pomoći u sela i zaseoke.
Naime, HO SZM do sada je pomoć po selima dostavljala privatnim autima svojih članova. Bitno je napomenuti da ta auta nemaju dvije vuče, te su samim tim neadekvatna su za te brdske zadatke. Ali mi drugih auta nismo imali, pa smo u našu borbu oko dostave pomoći išli svojim autima, koja djelimićno još nisu odplaćena. Tako su naši članovi prilikom razvoženja pomoći doživljavali da im vozilo sleti u kanal ili da se pokvari, ali sve to nisu tragično doživljavali, niti su žalili ličnog učešca. Sa svakom novom akcijom ta privatna vozila za porodićne potrebe trpila su veću štetu.
U ovom momentu nemamo čime razvoziti pomoć. Zato smo prinuđeni da na sve strane zatražimo toplu finansijsku podršku u nabavci adekvatnog terenskog vozila za potrebe naše Humanitarne organizacije.
Ukoliko ste u prilici da nam pomognete – veliko HVALA na tome. Vašim odazivom učinit ćete da pristigla pomoć ne čeka dugo na dostavu onima zbog kojih smo svi tu, onima za čije potrebe je “Srcem za Modriču” i osnovano.

S poštovanjem, unaprijed zahvalno rukovodstvo HO,,Srcem za Modriču“

Sve uplate ( u BiH ) možete izvršiti na naš žiro račun broj:
5553000028879484 u Novoj banci ili kontaktirati naše članstvo u Modriči.

Uplate iz inostranstva možete izvršiti na devizni žiro račun broj:
IBAN: CH7305881128446041000 , KONTO: 1284460-41

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...