Home / NOVOSTI / HRONIKA / Zvanično puštena u saobraćaj asfaltirana ulica u MZ Dobrinja *(VIDEO)

Zvanično puštena u saobraćaj asfaltirana ulica u MZ Dobrinja *(VIDEO)

U mjesnoj zajednici Dobrinja, 14. jula 2016. godine osveštana je i zvanično puštena u saobraćaj  novo asfaltirana ulica. Čin osvećenja obavili su sveštenici modričke parohije. Događaju su prisustvovali načelnik opštine Mladen Krekić sa saradnicima i mještani ove mjesne zajednice.

U okviru Programa kapitalnih ulaganja za 2016. godinu, 05. jula 2016. godine asfaltirana je ulica Prva u MZ Dobrinja. Ulica je asfaltirana u dužini od 370 metara, širine asfalta 3,5 metra. Vrijednost radova je  30.160,00 KM, od čega je učešće mještana 50 % i učešće opštine Modriča 50%. Izvođač radova je DOO „Geokop“  iz Dervente.

„Zahvaujući jedinstvu mještana ove ulice, pomoći ostalih mještana naše mjesne zajednice i naravno uz pomoć  opštine Modriča uspjeli smo da asfaltiramo i ovaj dio“, rekao je Nenad Tatić, predsjednik Savjeta MZ Dobrinja.

Krekić sa djecom svečano pustio u saobraćaj Prvu ulicu otvorio

„Za mene kao mještanina a i ratnog vojnog invalida ovaj asfalt znači mnogo. Biće mi dosta olakšano kretanje obzirom da sam u invalidskim kolicima. Zahvalan sam svima koji su pomogli da ovaj projekat završimo“,  izjavio je mještanin Miladin Simić, ratni vojni invalid i civilna žrtva rata.

 

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu gornjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Isti je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...