Home / NOVOSTI / HRONIKA / ZRENJANINAC BLISTA U SRPSKOJ!

ZRENJANINAC BLISTA U SRPSKOJ!

Marko Tadić, mladi fudbaler, igra u životnoj formi

MODRIČA – Magla koja se spustila nad Modričom učinila je novembarske dane još hladnijim. Ipak, u igri Marka Tadića mnogo je i svetlosti i vedrine. Svojim golovima i asistencijama vodi Alfa Modriču ka jesenjoj tituli na drugoligaškom „Zapadu“ Republike Srpske.

„Bićemo prvaci i na kraju sezone. To mi je žarka želja. Zato sam i došao u Modriču. Mislim da Alfa Modriča treba da igra u Premijer ligi BiH, ali prvo da se plasiramo u Prvu ligu Republike Srpske. Nisam pogrešio što sam prihvatio ponudu i poziv direktora kluba Dragana Stevića. Mnogo mi je lepo u Modriči“, kaže Marko Tadić.

Rođen u Zrenjaninu pre 22 godine, ovaj vižljasti zaljubljenik u fudbalsku loptu, a njegove lopte oči imaju, do sada je nastupao za više klubova.

„Zrenjanin je moja ljubav najveća. Počeo sam u Proleteru, kasnije u Banatu u Zrenjaninu, pa u Radničkom Zrenjanin, te sam igrao za Mladost iz Bačkog Jarka i ČSK Čelarevo. Rekoh, usledio je poziv direktora Alfa Modriče, saslušao sam njegove i klupske planove. Poklopili su se sa mojim ambicijama i dileme nije bilo“, govori Tadić.

TADIĆ U DRESU CSK ČELAREVO

Blistave partije u „gradu pod Majnom“ odnose misli ka inostranstvu.

„Mladom sportisti jeste želja da izgradi dobru karijeru u nekom velikom klubu. I ja očekujem odlazak u pečalbu. Bilo je kontakata, ima ih i sada. Videćemo šta će biti. Primarni cilj je plasman Alfa Modriče u Prvu ligu Republike Srpske. Onda dolazi na red moj odlazak u inostranstvo. Ako klupske ambicije, zaista, budu da se ekspresno krene ka Premijer ligi BiH, ja sam zainteresovan za tu priču“, otkrio je Marko Tadić.

Fudbalski virtuoz iz grada sa Begeja…

Slađan JEREMIĆ

Rukovodstvo za desetku
Pohvalio je Marko Tadić atmosferu u i oko kluba, u tome i vidi uspeh Alfa Modriče.
–  „Svi smo dobre volje i sa nestrpljenjem čekamo svaku utakmicu. Igrači imaju redovna primanja, a hranimo se u restoranu fabrike ’Alfa’. Rukovodstvo kluba je za svaku pohvalu, za čistu desetku. Od predsednika Petra Jelića, preko potpredsednika Ilije Jevtića koji je i generalni sponzor kluba, pa do direktora Dragana Stevića. Treneri, igrači, prijatelji kluba, gledaoci. Svi su deo poslednjih naših uspeha i u prvenstvu i u Kupu RS.“ – rekao je Tadić.

 

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...