Home / NOVOSTI / HRONIKA / ŽFK“Modriča“ superiorne u Kupu RS, slavile i u Brčkom

ŽFK“Modriča“ superiorne u Kupu RS, slavile i u Brčkom

OSMICOM  DO  POLUFINALA

MODRIČA – ŽFK“Modriča“ je prestao biti članom Premijer lige BiH, ali devojke nisu klonule duhom. Vratile su se na staze uspeha. U Kupu Republike Srpske su dominantne, moćne, efikasne.

„U ¼ finala Kupa Republike Srpske pobedili smo Olimpik u Brčkom sa svih 8:0. Mogao je trijumf da bude i uverljiviji. Ja se nadam da možemo stići do finala, a onda u samoj završnici sve je moguće. Jeste konkurencija jaka, ali nećemo se unapred predati. Videćemo da li ćemo imati sreće u izvlačenju protivnika za polufinale“, referiše Nedeljko Kovačević, predsednik kluba iz Modriče.

Ajla Okanović je tri puta pogađala metu. Andrea Matić poslala je dve lopte u protivničku mrežu.

„Igrale smo odlično i odgovorno. Ispoljile smo efikasnost. Mislim da smo se vratile na staze uspeha, na kolosek novih pobeda. Ako nastavimo u istom ritmu, ponovo ćemo biti ono što je Modriča bila pre dve sezone. Ako se zna da je klub relativno mlad, sve što je do sada postignuto je za respekt i poštovanje“, poručila je raspucana Ajla Okanović.

U junu će kolektiv obeležiti svoj peti rođendan.Pola decenije lepog učinka.

„Igrali smo u finalu Kupa, igrali smo u Premijer ligi BiH. Nije to malo. Materijalne podrške je malo, svodi se sve na dobru volju pojedinaca. Međutim, ovaj klub je moja velika ljubav, a svaka ljubav ima cenu. Košta me puno, ali ne posustajem. Voleo bih da se nađemo u finalu Kupa RS i da se plasiramo do petog rođendana u ’elitu’ BiH. Nadam se da imamo kapacitet za taj podvig. Ponovo će svi da nam se dive“, obećao je Nedeljko Kovačević, predsednik ŽFK“Modriča“.

Kluba koji se budi i ponovo pobeđuje…

Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...