Home / NOVOSTI / HRONIKA / ŽFK MODRIČA: PRIPREME SA NOVIM (STARIM) TRENEROM

ŽFK MODRIČA: PRIPREME SA NOVIM (STARIM) TRENEROM

ŽFK MODRIČA - LOGOPrijateljska utakmica ŽFK Borac Jelah – ŽFK Modriča 0:6

Naišli smo na objavu predsjednika uprave ŽFK Modriča, Nedeljka Bate Kovačevića postavljenu na njegovom Facebook profilu, i u njoj navodi:

Danas je odigrana prijateljska utakmica između ŽFK Borac Jelah i ŽFK Modriča. Rezultat 0-6.
Za Modriču, golove su postigle:
-Amela Bajraktervić 3x
-Slađana Mićić 1x
-Vanja Milošević 1x
-Maja Simić 1x

Utakmica je odigrana u fair play lijepom ambijentu, gledalaca je bilo 150. Zahvaljujemo se organizatoru na lijepom prijemu.

 

ŽFK MODRIČA- DRAGIŠA JOVANOVIĆ

NOVI/STARI TRENER: DRAGIŠA JOVANOVIĆ, DIPL.PROF SPORTA-MASTER

Iz navedenog je očito da je ŽFK Modriča ozbiljno pristupila pripremama svoje ekipe za takmičarsku sezonu, a ako tome nadodamo da je tu i novi (stari) trener Dragiša Jovanović,  očekivati je da će nam ovaj klub uskoro donijeti nova prijatna iznenađenja.
Novi trener kluba, Dragiša Jovanović već je vodio ovaj klub u jednom periodu, ali je potom došlo do kraće izmjene trenera kada je klub vodio Nikola Nikić.
Sada se on opet prihvatio ovog odgovornog zadatka, ali se mora uzeti u obzir da je on ipak najstručniji trener na ovim prostorima ( dipl.prof sporta-master, UEFA A licenca..itd,itd) te očekivati je da rezultati neće izostati. Za stvaranje kvalitetnog time potrebno je ipak određeno vrijeme, ali, profesionalan i stručan rad moraju kad tad dati i dobre rezultate.
Klubu, treneru i igračima želimo i nadalje puno sportske sreće i dobrih rezultata.

Autor: Zlatko Huravik / modričaINFO
Foto: Nedeljko Bato Kovačević

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...