Home / NOVOSTI / HRONIKA / Završeno “Modričko ljeto”

Završeno “Modričko ljeto”

MODRIČA – Muzičkom večeri pod nazivom “Mikrofon je vaš” završeno je “Modirčko ljeto 2015”, kulturno-sportska manifestacija koju je organizvala Turistička organizacija iz ove opštine.

Direktor Turističke organizacije iz Modriče Aleksandra Tošanović rekla je da je program petodnevne manifestacije realizovalo više od 200 izvođača, uglavnom mladih, sa prostora ove opštine.

– Cilj Turističke organizacije je da `Modričko ljeto` ubuduće, umjeto pet dana, traje cio mjesec – rekla je Tošanovićeva i naglasila da je program manifestacije pratilo gotovo 2.000 posjetilaca iz Vukosavlja, Šamca i grada domaćina.

Pred velikim brojem posjetilaca sinoć sa za pobjednika muzičke večeri “Mikrofon je vaš” takmičio 21 izvođač etno, narodne i zabavne muzike. Prvo mjesto i nagradu tablet osvojela je petnaestogodišnja Zorana Stojanović, članica Kulturno-umjetinčkog durštva “Zavičaj” iz Modriče.

“Modričko ljeto 2015” počelo je, u ponedjeljak, 10. avgusta, koncertom Muzičkog društva “Isidor Bajić”.

Pokrovitelj manifestacije, koja je održana četvrti put, je opština Modriča.

Realizaciju programa podržao je modrički Srpski kulturni centar.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...