Home / NOVOSTI / HRONIKA / Završena školska godina: Milena Božić učenik generacije *(TONSKI ZAPIS)

Završena školska godina: Milena Božić učenik generacije *(TONSKI ZAPIS)

MILENA BOZIC I MLADEN KREKIC-web

MILENA BOŽIĆ I MLADEN KREKIĆ

MODRIČA – Za 247 maturanta srednjoškolskog centra „Jovan Cvijić“ u Modriči danas je izvršena svečana podela svedočanstava i diploma. Svečanost je  održana uz prigodan muzički program u Kino sali SKC u prisustvu prosvetnih radnika, maturanata i roditelja, te predstavnika opštinske uprave.
Razredne starešine su maturantima uručili diplome, nakon čega je  Rajko Živković, direktor SŠC „Jovan Cvijić“ predao Vukove diplome učenicima koji su sve četiri godine imali odlične ocene iz svih nastavnih predmeta. Ovogodišnji dobitnici Vukovih diploma su: Stefan Gojković, Dajana Peranović, Milena Božić, Dunja Drinić, Ilija Malinović, Neda Savić, Ana Čelik, Danijela Cvijanović i Alaksandar Davidović. Svojim ocenama, radom vladanjem, upornošću i interesovanjima posebno su se istakli Milena Božić, učenik generacije za četvorogodišnje i Sandra Čerketa za trogodišnje školovanje, zbog čega su proglašene za učenike generacije 2014/2015. godine.
“Osećam se fantastično. Zahvalna sam direktoru škole na poklonu. Upisaću geodeziju u Novom Sadu. Nadam se da ću uspeti i da ću postati ono što želim”, rekla je Milena Božić.
Maturantima su na ostvarenom uspehu čestitali načelnik opštine Mladen Krekić i direktor SŠC “Jovan Cvijić”,Rajko Živković, i poželeli im puno uspeha u narednom periodu.
U muzičkom programu svečanosti nastupili su učenici Muzičke sekcije SŠC”Jovan Cvijić”.

 

 

Autor/ tekst, slike i tonski zapis: Slađan JEREMIĆ

 

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...