Home / NOVOSTI / HRONIKA / Zapaženi rezultati KBK Gvardija iz Modriče

Zapaženi rezultati KBK Gvardija iz Modriče

KBK Gvardija iz Modriče objavila je danas na svojoj fb stranici informaciju o zapaženom uspjehu na prvenstvu BiH u Vitezu koju prenosimo u cjelosti.

KBK Gvardija-logoKik boks klub Gvardija je ostvarila danas zapažen rezultat na prvenstvu BiH u Vitezu u disciplinama K-1 i Light Contact naši borci su osvojili sledeće medalje i to : Čedo Pantić je osvoji prvo mjesto i odbranio po treći put za redom titulu prvaka BiH u juniorskoj konkurenciji do 71kg u disciplini K-1, Danijel Popović je osvojio srebrnu medalju u juniorskoj konkurenciji do 75 kg u disciplini K-1, Stefan Đukić je osvojio bronzanu medalju u juniorskoj konkurenciji do 79kg u disciplini Light Contact, a senior Rade Nikolić je osvojio četvrto mjestu u disciplini Light Contact.
Sada nam slede pripreme za našu kik boks reviju koja se održava 30.05.2015 u diskoteci Hollywood.
Dođite da nas podržite!
Sportski pozdrav.

 

KBK Gvardija-takmicari

O najvaljenom događaju, 30.05. u Modriči, objavili su sledeće:

 

30.05.2015 Saturday Night Fights u diskoteci Hollywood Modriča

SATURDAY NIGHT FIGHTS 30. Maj Diskoteka Hollywood ModricaHollywood Modriča sa početkom u 19:00 sati.
Glavni sadržaj ovog jedinstvenog događaja će biti jedan 8-man-ko-tournament u middleweight kategoriji (78 – 82 Kg.). Pobjednik će se kvalificirati za SUPERKOMBAT (www.superkombat.com) event koji će se održati 13. Juna u Spreitenbach-u u Švicarskoj, te će se boriti protiv iskusnog Daniela Stefanovskog.
Učesnici toga turnira su Zejd Dženanović, Milan Babić, Siniša Gambelić, Jakša Dedić, Aleksandar Stanković, Aleksandar Stankov, Branko Derović i Nenad Čotra.
Pored tih borbi publika će također uživati u mnogobrojnim Superfights, među kojima je i borba za titulu prvaka RS Čedo Pantić VS. Zoran Milanović.
Za više informacija kontaktirajte nas po brojem telefona: +387 65 948 910 ili +387 66 747 474.
SATURDAY NIGHT FIGHTS
30. Maj
Diskoteka Hollywood
Modriča, BIH

 

 

SATURDAY NIGHT FIGHTS 30. Maj Diskoteka Hollywood Modrica_cr

I mi se pridružujemo njihovom pozivu, dođite i podržite naše takmičare.

modričainfo / H.Z.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...