Home / NOVOSTI / HRONIKA / Zakazano druženje ljubitelja pasa u Modriči

Zakazano druženje ljubitelja pasa u Modriči

NEMANJA NEDAKOVIĆ

Za nedelju, 10. juna 2018. godine sa početkom u 12 časova, FB grupa “Šapa” Modriča zakazala je druženje ljubitelja pasa, odnosno vlasnika i njihovih pasa iz Modriče i okoline. Cilj druženja je međusobno upoznavanje, razmjena iskustava ali i da se na ovaj način prikupe sredstva i druge potrepštine neophodne za održavanje njihovog malog azila za životinje kojeg su napravili na području MZ Modriča 5.

Inicijator druženja je Nemanja Nedaković o kojem smo već pisali u nekoliko navrata na portalu modričainfo, a ovom prilikom je izjavio:

“Druženje organizujemo da bi spojili ljude koji gaje ljubav prema psima. Andrea i ja smo se potrudili da sve bude dobro organizovano. Nadamo se da će doći veliki broj ljudi sa svojim psima i da ćemo se svi lijepo družiti. ?

Evo šta su objavili na stranici svoje FB grupe:

Dragi članovi grupe,
10.06.2018. će biti organizovano druženje za vlasnike pasa i njihove pse. Druženje će početu u 12:00h u Modričkom naselju “Mjesna zajednica Modiča 5”.
– Za one koji znaju gdje je to: Druženje će biti na livadi kada se krene na bivše poljoprivredno dobro,
– Za one koji ne znaju gdje je to: U 11:30h će vas čekati jedan od admina (Andrea) ispred benzinske pumpe ROX koja se nalazi sa lijeve strane kada se iz pravca Modriče krene prema Šamcu. Admin će vas čekati do 11:50h kada kolona kreće prema mjestu okupljanja.
Na druženju će biti postavljena kutija za donacije, tako da, ako ste u mogućnosti da donesete nešto od hrane bilo bi mnogo super.
Pored kutije će biti i kasa u koju ćete moći ubaciti novac, naravno ako ste u mogućnosti, koji će biti prebrojan pri kraju druženja i biće objavljeno koliko je sakupljeno.
Na druženju će biti i hladnog pića, svježe vode za pse kao i poslastice i za pse, a i za vlasnike.
Organizovaćemo i malu nagradnu igru, ali o njoj više drugi put (biće posebna objava ubrzo).
NADAMO SE DA ĆETE DOĆI DA SE DRUŽIMO.

 

Autor: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...