Home / NOVOSTI / HRONIKA / ZA POBOLJŠANJE MEĐUNACIONALNIH ODNOSA KOD MLADIH

ZA POBOLJŠANJE MEĐUNACIONALNIH ODNOSA KOD MLADIH

Organizovano zanimljivo predavanje

MODRIČA – Neformalna grupa mladih iz Modriče organizovala je danas posetu Crkvi Marijinog rođenja u Modriči, te predavanje na temu nastanak i razvoj katoličanstva sa osvrtom na božićne praznike i način obeležavanja.

“Glavni cilj jeste uticaj na poboljšanje međunacionalnih odnosa među mladima, jer je upravo 30 omladinaca srednjoškolskog uzrasta različite nacionalnosti učestvovalo u poseti verskom objektu. Implementacijom ovakvih aktivnosti želimo i dalje da širimo atmosferu dobrih međuljudskih i međunacionalnih odnosa kroz zajednički aktivizam mladih”, rekao je Mustafa Mustajbegović, organizator navedenih aktivnosti.

Projekat „Gimnazijalci kreatori i aktivisti“ je podržan od strane USAID-ovog projekta PRO-Budućnost koji implementira Catholic Relief Services u saradnji sa Fondacijom Mozaik, Caritasom Bosne i Hercegovine, Forumom građana Tuzle, Helsinškim parlamentom građana Banja Luka i Međureligijskim većem u Bosni i Hercegovini.

Autor: Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Omiljena ljetna poslastica: po čemu se razlikuju „gelato“ i sladoled?

Pronađite najpopularnije brendove ekskluzivno u Tropic i mojMarket trgovinama Iako Italijani riječ „gelato“ koriste za opisivanje sladoleda, u mnogim drugim zemljama, naročito onim sa engleskog govornog područja, ta dva pojma ...