Home / NOVOSTI / HRONIKA / ZA POBOLJŠANJE MEĐUNACIONALNIH ODNOSA KOD MLADIH

ZA POBOLJŠANJE MEĐUNACIONALNIH ODNOSA KOD MLADIH

Organizovano zanimljivo predavanje

MODRIČA – Neformalna grupa mladih iz Modriče organizovala je danas posetu Crkvi Marijinog rođenja u Modriči, te predavanje na temu nastanak i razvoj katoličanstva sa osvrtom na božićne praznike i način obeležavanja.

“Glavni cilj jeste uticaj na poboljšanje međunacionalnih odnosa među mladima, jer je upravo 30 omladinaca srednjoškolskog uzrasta različite nacionalnosti učestvovalo u poseti verskom objektu. Implementacijom ovakvih aktivnosti želimo i dalje da širimo atmosferu dobrih međuljudskih i međunacionalnih odnosa kroz zajednički aktivizam mladih”, rekao je Mustafa Mustajbegović, organizator navedenih aktivnosti.

Projekat „Gimnazijalci kreatori i aktivisti“ je podržan od strane USAID-ovog projekta PRO-Budućnost koji implementira Catholic Relief Services u saradnji sa Fondacijom Mozaik, Caritasom Bosne i Hercegovine, Forumom građana Tuzle, Helsinškim parlamentom građana Banja Luka i Međureligijskim većem u Bosni i Hercegovini.

Autor: Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...