Home / NOVOSTI / HRONIKA / VRIJEME JE VASKRSA, NEKA I U NAMA VASKRSNE HUMANOST

VRIJEME JE VASKRSA, NEKA I U NAMA VASKRSNE HUMANOST

Prenosimo objavu a koja je istovremeno i poziv građanima Modriče da se uključe u veliku humanitarnu akciju povodom Vaskrsa, a koji je objavljen na njihovoj internet stranici, u cjelosti.

Draga u Hristu Gospodu braćo i sestre!
Humanitarna organizacija Srcem za Modriču i prijatelji (SPC, SOZ, RK VIDRA, Fondacija “Petar Jelić”, Apoteke “Mentha”, portal modričaINFO, Gallus, ART MEDIA )  pozivaju Vas da na naš najveći hrisčanski praznik obradujemo najtužnije.
Obradujmo zajedno stanovnike kolektivnog Centra u Kladarima. Pokažimo im da nisu sami. Pokažimo na ovaj način i njima i sebi i svima da iako živimo u veoma lošem vremenu, ne treba brinuti samo o sebi, već o svakom čovjeku a posebno o onom kome je potrebna pomoć.
Hristos nas je pozvao da ljubimo bližnjeg svoga kao sebe samoga, pa evo prilike da pokažemo da smo Njegovi učenici.
Budimo ljudi!!!

Ovu našu zamisao želimo realizovati kroz jednu zajedničku humanitarnu akciju kojom bi stanovnicima Kolektivnog centra u Kladarima obezbjedili životne namirnice.
HO Srcem za Modriču će u ovoj akciji obezbjediti po paket namirnica za svakog stanovnika Centra, odnosno, ukupno 22 paketa namirnica.
Vas sugrađana i sve druge ljude dobre volje pozivamo da se uključite u ovu akciju na način da darujete ove ljude raznim prehrambenim artiklima, bilo u paketima ili pojedinačnim artiklima a prema vašoj želji i mogućnostima.
Da bi sve to mogli na vrijeme sortirati i rasporediti korisnicima centra, molimo vas da vašu pomoć donesete u prostorije RK “Vidra” U Modriči u subotu, 30.04.2016. godine u periodu od 10:00 do 16:00 časova. Prostorije RK Vidra su nekadašnje prostorije Centra za socijalni rad, Trg Jovana Raškovića.

Posjetu Kolektivnom centru u Kladarima i podjelu humanitarnih paketa obaviti ćemo na Vaskrs, u nedelju 01.05.2016. godine u 13:00 časova.

Na kraju, pozivamo Vas još jednom da se uključite u ovu akciju i da na Vaskrs na dostojanstven način podjelimo ovu humanitarnu pomoć a istovremeno da se svi družimo sa ovim ljudima i na taj način pokažemo da nisu zaboravljeni.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...