Home / NOVOSTI / HRONIKA / Volonterska akcija „JEDNA PORODICA“

Volonterska akcija „JEDNA PORODICA“

Opština Modriča u saradnji sa Centrom za socijalni rad i Crvenim krstom od danas 25. marta 2020. godine  provodi volontersku akciju pod nazivom „JEDNA PORODICA“.

Cilj akcije je pomoć za sve osobe starije od 65 godina, hronične bolesnike, lica sa posebnim potrebama, trudnice, porodilje i sva druga lica koja ne bi trebala da izlaze bez prijeke potrebe,  a kojima je potrebna podrška.

Pozivom na telefonski broj: 065/261-871 mogu se poručiti osnovne potrepštine po maloprodajnim cijenama.  Volonteri će u najkraćem mogućem roku dostaviti potrebštine na kućnu adresu bez naplate troškova dostave.

Takođe, za svaki drugi vid pomoći kao što su: usluge plaćanja računa, kupovine lijekova, odnošenja smeća i slično, volonteri stoje na raspolaganju.

U toku današnjeg dana volonteri su izvršili 17 usluga za građane kojima je bila potrebna određena vrsta pomoći. Zahtjevi su se uglavnom odnosili na kupovinu osnovnih životnih namirnica i lijekova, kao i plaćanje računa i odnošenje smeća.

Na telefonski broj 065/261-871 javili su se anonimni donatori koji su izrazili želju da doniraju pakete sa osnovnim životnim namirnicama socijalno ugroženim kategorijama. Njihovom zahtjevu je udovoljeno.

Telefonska linija za pomenute usluge otvorena je svakim danom od 08-14 časova.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U nove školske avanture uz Tropic i mojMarket i super nagrade

Period priprema za novu školsku godinu nerijetko zna biti stresan. Kako biste bez muke opremili svoje školarce za novu školsku godinu i spremno dočekali prvo školsko zvono, domaći trgovački lanac ...