Home / NOVOSTI / HRONIKA / Unapređenje školskog sporta *(VIDEO)

Unapređenje školskog sporta *(VIDEO)

Načelnik opštine Mladen Krekić, 7. februara 2019. godine organizovao je sastanak vezano za unapređenje školskog sporta. Sastanaku su prisustvovali predsjednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran  Gajić,  predsjednik za školski sport Srbije Željko Tanacković, pomoćnik ministra spoljnih poslova za konzularne poslove Srbije Aca Jovanović, košarkaški trener Vlado Đurović i predsjednik Odbojkaškog saveza BiH Milutin Popović.

„Želim da se zahvalim načelniku koji je izdvojio vrijeme i organizovao ovaj sastanak. Zadovoljstvo mi je što boravim u Modriči, istorijskom gradu odbojke iz vremena velike Jugoslavije.  Prijalo je sjetiti se vremena kada smo igrali ovdje i evocirali smo uspomene na te velike dane. Poželio sam načelniku da se ti dani  dobre odbojke vrate a ja i Odbojkaški savez Srbije smo na raspolaganju  za bilo kakav vid pomoći“, istakao je Zoran Gajić.

 

„Presrećan sam što sam danas primio tri proslavljena svjetska asa iz oblasti sporta i pomoćnika ministra spoljnih poslova za konzularne poslove Srbije Acu Jovanovića. Razgovarali smo o eventualnoj saradnji kada je u pitanju razvoj školskog sporta. Sa ovako divnim ljudima je lako naćo zajedničku riječ. Sport je uvijek spajao ljude“, rekao je načelnik Krekić.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...