Home / NOVOSTI / HRONIKA / UJEDINJENA SRPSKA OO MODRIČA IZLAZI SAMOSTALNO NA IZBORE 2020.

UJEDINJENA SRPSKA OO MODRIČA IZLAZI SAMOSTALNO NA IZBORE 2020.

Ujedinjena Srpska OO Modriča izdala je saopštenje za javnost koje prenosimo u cjelosti:

OPŠTINSKI ODBOR MODRIČA
TRG JOVANA RAŠKOVIĆA,MODRIČA.
Broj: 02-09/20

Na sjednici Opštinskog Odbora Ujedinjene Srpske Modriča,održana dana 10.09.2020.god u Modriči,razgovarano je o mogućoj podržci nekome od četiri ponuđena kandidata za načelnika Opštine Modriča na predstojećim lokalnim izborima koji će biti održani 15.11.2020.god.

Posle više časovne diskusije donesena je jednoglasna odluka da će na lokalne izbore koji se održavaju 15.11.2020.god. Ujedinjena Srpska izaći samostalno sa listom kandidata za odbornike za skupštinu opštinu. Tom prilikom ćemo nastojati da postignemo što bolji rezultat te osvojiti bar jedno odborničko mjesto u Skupštini opštine.

Kao što su vam poznata dešavanja na političkoj sceni na području opštine Modriča,Ujedinjena Srpska želi da va bude na usluzi svih građana Modriče da predstojeći izbori budu odraz demokratije i oličenje savremenog života svih građana bez obzira kojoj političkoj opciji su naklonjeni.Ujedinjena Srpska želi da na predstojećim izborima što više učešće uzmu mladi,jer oni su ti koji moraju da nastave graditi naše društvo u cilju poboljšanja i napredka svih građana.Što se tiče podrške za jednog od četiri kandidata za mjesto za načelnika Opštine Modriča,Ujedinjena Srpska je donijela odluku da na ovim izborima NE PODRŽI ni jednog of ponuđenih kandidata.

Ujedinjena Srpska je stranka koja po prvi put ove godine izlazi na opštinske izbore,te kao takva želi da zauzme mjesto na političkoj sceni. O podržci budućem načelniku O.O. Ujedinjena Srpska će donijeti odluku posle izbora.

Predsednik O.O. Ujedinjene Srpske
Dragiša Kerić.


Izvor: Ujedinjena Srpska OO Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...