Home / NOVOSTI / HRONIKA / U Modriči ukradeno 10 laptopa i 15 telefona, trojica uhapšena

U Modriči ukradeno 10 laptopa i 15 telefona, trojica uhapšena

MODRIČA, ODŽAK – Policajci iz Modriče, u saradnji sa kolegama iz Odžaka, uhapsili su trojicu muškaraca iz Odžaka, osumnjičenih da su usred noći upali u jednu modričku trgovinu te ukrali, između ostalog, 15 mobilnih telefona, te 10 laptopa.

Kako je potvrđeno “Nezavisnim novinama”, oni su uhapšeni u utorak na području Modriče i Odžaka, a terete ih da su prethodnu noć, oko 2.50, izveli ovu tešku krađu.

“Osumnjičeni su da su mercedesom, na kojem bile registarske oznake koje su iste večeri ukradene u Modriči, došli pred trgovinski objekat u Modriči, a potom, maskirani u predjelu lica, provalili u objekat, te ukrali 15 mobilnih telefona različitih proizvođača, jedan tablet, 10 prenosnih računara i dva eksterna diska”, rečeno je iz policije.

Prema izjavi vlasnika ovi predmeti su vrijedni oko 13.900 KM, a prema informacijama iz policije, na osnovu naredbe nadležnog suda, tokom pretresa na području Odžaka pronađeni svi ukradeni predmeti i biće vraćeni vlasniku.

“Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv osumnjičenih će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu. Rezultatom ovih aktivnosti je prikazano da je saradnja policijskih službenika Policijske uprave Odžak i Policijske stanice Modriča na izuzetno visokom nivou”, saopštila je Dragana Kerkez, portparol PU Doboj.

Dragan Sladojević

Izvor: Nezavisne novine

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Omiljena ljetna poslastica: po čemu se razlikuju „gelato“ i sladoled?

Pronađite najpopularnije brendove ekskluzivno u Tropic i mojMarket trgovinama Iako Italijani riječ „gelato“ koriste za opisivanje sladoleda, u mnogim drugim zemljama, naročito onim sa engleskog govornog područja, ta dva pojma ...