Home / NOVOSTI / HRONIKA / Ujedinili se muški i ženski odbojkaški klubovi u Modriči

Ujedinili se muški i ženski odbojkaški klubovi u Modriči

JEDNOM DUŠOM DO CILJA

MODRIČA – Kako je bilo pre 15 godina, tako je i od sada. Ponovo su se  ujedinili muški i ženski odbojkaški klub u Modriči. Na zajedničkoj sednici Skupštine donesena je odluka o fuzionisanju klubova. Tako  će u narednoj sezoni muški i ženski odbjkaški klub nastupati u odbojkaškoj Premijerligi BiH pod jednim imenom – OK“Modriča“!

Novu skupštinu čini 25 odbojkaških radnika, a u Upravni  odbor je izabrano  šest privrednika i sportskih radnika. Za predsednika kluba izabran je dosadašnji predsednik ženskog kluba Jovan Mišić.

„Prilikom donošenja odluke o ujedinjenju klubova rukovodili smo se procenom da će objedinjeni klubovi racionalnije, jeftinije i efikasnije funkcionisati. Sada smo okrenuli novu stranicu u sportu Modriče. Izabrali smo novo rukovodstvo kluba koje ima snagu da naš kolektiv ponovo vrati u sam vrh odbojke ovih prostora“, rekao je nakon ujedinjena dva kluba Jovan Mišić, predsednik OK“Modriča“.

Ujedinjenje klubova naišlo je na odobravanje  prvo među odbojkašicama i odbojkašima. U narednoj sezoni će zajedno putovati na utakmice, zajendo će iči na pripreme, a ono što je najvažnije razvijaće se zdrav takmičarski duh među mladim ljudima.

„Očekujem da od ujedinjenja i nama sportistima bude bolje. Ono što znam, to je da se mora okrenuti radu sa mlađim kategorijama kako bi naša odbojka za koju godinu bila u samom vrhu bh.odbojke“, očekuje Branko Brestovac, član Skupštine i kapiten muške ekipe OK“Modriča“.

RUKOVODSTVO OK MODRIČA

Ambicije novog kluba, i muške i ženske ekipe, su gornji deo tabele odbojkaške Premijer lige BiH u narednoj sezoni. Posle pedeset godina u nazivu odbojkaškog kluba u Modriči nema više naziva osnivača kluba Rafinerije ulja, koja je pre četiri godine prestala da podržava odbojku u Modriči. Prva zadaća novog klupskog rukovodstva je preregistracija kluba u sudu i Ministarstvu porodice, omladine i sporta Republike Srpske, kao i organizacija priprema oba tima za narednu sezonu.

Kada je modrička odbojka u pitanju, ambicije nikada nisu male.

Autor: Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...