Home / NOVOSTI / HRONIKA / KRENULA INICIJATIVA ZA AKVA PARK U MODRIČI

KRENULA INICIJATIVA ZA AKVA PARK U MODRIČI

U posljednjih nekoliko mjeseci u Modriči su realizovani mnogi infrastrukturni projekti što je u javnosti dobilo veliku podršku i odobravanje. Pored asfaltiranja većeg broja gradskih ulica i seoskih puteva, najznačajniji realizovani projekti su dječiji vrtić i kafeterija, gradska pijaca, dva kružna toka a prije toga i veliki parking oko pijace. Grad se u kratkom periodui pretvorio u lijepu i  vrlo privlačnu urbanu sredinu.
Ipak, uočava se da nešto nedostaje, bazeni i smještajni kapaciteti, odnosno hotel ili makar motel u gradskoj zoni.

Naši sugrađani su to povremeno pominjali, ali Milan Mišić Boss je po ovom pitanju bio opet vrlo konkretan i iznio svoju inicijativu.
Evo šta je napisao na svojoj Facebook stranici:
“AKVA PARK ..Puno lepih događaja u Modriči, kružni tokovi, vrtići i prekrasna pijaca u centru Modriče. Sve to nakazuju da mladi tim načelnika Alenka, Jovan itd imaju sluha za incijative građana pa se nadam da ste saglasni bar vi moji FB prijatelji da našom incijativom ukažemo i tražimo da se izgradi Akva park koji bi dodatno pozicionirao našu opštinu kao turističku destinaciju. U ovo ljetno vreme sva naša diaspora pa i okruženje vapi za takvim sadržajem. Može se to izgradit , dal partnerstvom javnog i privatnog ili Javna preduzeća u vlasništvu opštine ili domaćeg pa i stranog ulagača sve se to može kad se hoće. Opština ima dovoljno lokacija pod svojom kontrolom a službe mogu da pripreme idejna rešenja , prilazne puteve i sve dozvole onda bi to bio i pravi mamac za investitore a dobrobit za građane.”
Ova objava dobila je vrlo veliku podršku javnosti, pa zaslužuje da se prezentuje i preko gradskog portala a u nadi da će Milanova inicijativa pokrenuti tokove moguće realizacije.

Autor: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...