Home / NOVOSTI / HRONIKA / UG “BUDUĆNOST”: ODRŽAN PRVI SASTANAK RADNE GRUPE ZA IZRADU LOKALNOG AKCIONOG PLANA ZA DJECU OPŠTINE MODRIČA

UG “BUDUĆNOST”: ODRŽAN PRVI SASTANAK RADNE GRUPE ZA IZRADU LOKALNOG AKCIONOG PLANA ZA DJECU OPŠTINE MODRIČA

U zgradi opštine Modriča 13. novembra 2015. godine održan je I sastanak radne grupe za izradu Lokalnog akcionog plana za djecu u opštini Modriča.
Zadatak radne grupe je da u skladu sa odredbama Memoranduma o saradnji, zaključenog dana 23. septembra 2015. godine, između Opštine Modriča i UG “Budućnost” Modriča, izradi Lokalni akcioni plan za djecu u opštini Modriča. Na prvom sastanku radne grupe prisutni su upoznati sa projektom „Investiranje za djecu“ koji provodi UG „Budućnost“ uz podršku organizacije Save the Children, te sa suštinom izrade LAP-a za djecu. Pored toga, predstavnica UG „Budućnost“ Biljana Marić je prisutnima prezentovala nalaze istraživanja o potrebama djece na području opštine Modriča, a na osnovu podataka prikupljenih tokom implementacije projekta.
Nakon diskusije, podijeljena su zaduženja za sve članove/ice radne grupe, a naredni sastanak biće održan za mjesec dana.

UG BUDUCNOST - SASTANAK (2)

UG BUDUCNOST - SASTANAK (3)

Izvor: fb stranica UG Budućnost – Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...