Home / NOVOSTI / HRONIKA / U TROPIC DJEČIJIM TRKAMA U MODRIČI UČESTVOVALO 200 MALIŠANA

U TROPIC DJEČIJIM TRKAMA U MODRIČI UČESTVOVALO 200 MALIŠANA

Atletsko rekreativni klub Modriča protekle subote organizovao je po treći put atletsku trku u dužini od 10 kilometara. Manifestacija koja ima za cilj promovisanje zdravih životnih navika te kulturnih i privrednih potencijala opštine Modriča, ove godine okupio je 180 trkača.

U sklopu ovogodišnje trke održane su i Tropic dječije trke, na kojima je učestvovalo 200 mališana, od vrtićkog uzrasta do 11 godina koji su se takmičili u sedam kategorija. Svi učesnici trka dobili su svoje medalje te prigodne slatke poklone koje je obezbijedio trgovački lanac Tropic.

„Sportske aktivnosti i projekti koji za cilj imaju popularizaciju rekreativnog bavljenja sportom jedan su segment koji naša kompanija promoviše i podržava. Posebno nam je drago kada vidimo entuzijazam najmlađih generacija i njihovu radost nakon učešća u manifestacijama ove vrste. Kao jedan od članova lokalne zajednice Modriča, sigurni smo da će trka u budućnosti postati tradicionalni događaj i da će rasti broj onih koji prepoznaju važnost učešća, ali i pružanja podrške ovakvim događajima. Posebno nam je drago što su naše kolege iz Modriče, ali i drugih gradova, kao i njihova djeca, uzeli učešće u ovogodišnjim trkama,” saopštila je Aleksandra Marković, portparol trgovačkog lanca Tropic.

Uprkos izmijenjenim uslovima usljed epidemiološke situacije, organizacija događaja bila je na zavidnom nivou, a nije izostala ni dobra atmosfera. Sportski entuzijasti, veliki i mali rekreativci imali su sjajnu priliku za još jedno sportsko druženje, koje iz godine u godinu dobija sve veći broj učesnika.

Autor: Aleksandra Marković /Tropic

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...