Home / NOVOSTI / HRONIKA / U mjesnoj zajednici Modriča 5 pušteni u saobraćaj novoasfaltirani dijelovi ulica *(FOTO+VIDEO)

U mjesnoj zajednici Modriča 5 pušteni u saobraćaj novoasfaltirani dijelovi ulica *(FOTO+VIDEO)

U Mjesnoj zajednici  Modriča 5, 10. novembra 2019. godine osveštani su i pušteni u  saobraćaj novoasfaltirani dijelovi ulica Svetog Ilije, Svete Trojice i Studeničke. Novi asfalt u ove tri ulice dužine je 2.300 metara, a vrijednost radova  je 258.000 KM. Sredstva su obezbijedili Vlada RS i opština Modriča.

Nakon osvećenja novog asfalta, put su u upotrebu pustili načelnik opštine Mladen Krekić i najmlađi mještani ove Mjesne zajednice.

„Zahvalio bih se Vladi Republike Srpske, premijeru Viškoviću, predsjednici Željki Cvijanović i srpskom članu predsjedništva Miloradu Dodiku koji su doprinijeli da se obezbijedi 200.000 KM za asfaltiranje ulica u ovoj mjesnoj zajednici. Preostali iznos je finansirala lokalna zajednica. Mještani su prezadovoljni a i mi naravno. Ova mjesna zajednica postaje sve ljepše mjesto za život jer imaju školu, crkvu, kanalizaciju, vodu, rasvjetu a evo i asfalt“, istakao je načelnik Krekić.

Mještani ulica zadovoljni su što više nema blata i prašine.

Mjesna zajednica Modriča 5 ranije je dobila i led rasvetu, a novi asfalt će znatno olakšati život u ovom naselju, rekao je predsjednik MZ Modriča 5 Tibor Jovičić i dodao da će se i u narednom periodu raditi na asflatiranju ulica u ovom naselju.

Za asfaltirani dio MZ Modriča 5 direktno je vezano preko 200 domaćinstava, a ova mjesna zajednica ima ukupno 650 domaćinstava sa 2400 stanovnika.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je naš rad, Modričainfo produkcije i pokazuje stanje prije i nakon asfaltiranja ulica.

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

Slike u boljoj rezoluciji možete poledati na našoj FB stranici Modričainfo.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...