Home / NOVOSTI / HRONIKA / Sramota u Modriči: Ko se iživljivao na terenu?

Sramota u Modriči: Ko se iživljivao na terenu?

Oglasili se iz Akademije

U FK Alfa Modriča razočarenje. Neodgovorni pojedinac ili više uništili su travnjak na kojem rade članovi Akademije fudbala Milan Jelić.

Na samom travnjaku vidljivo je uništenje automobilom, pa su se i Akademije odlučili oglasiti.

“Da…i opet samo kod nas!

Tužno i sramotno da su ljudi (bez mozga) uzeli sebi za pravo i kvariti nešto o čemu dosta nas vodi brigu i računa,za isti cilj i sve zbog djece!
-Dalje…koliko bolestan um možeš biti da dodješ na stadion, gdje djeca ostavljaju suze i smijeh, pa da uništavaš teren autom!?
Postupak počinitelja je za osudu i nadamo se da će odgovarati za učinjeno ali ćemo reći da je postupak roditelja koji mu je kupio auto brutalno glup jer sigurni smo da auto sam počinitelj nije kupio ili zaradio za njega!”, stoji na facebook stranici.

Poslali su i jasnu poruku neodgovornom pojedincu koji je zaista napravio potez koji nema veze sa mozgom.

“Ako čitaš sve ovo znaj da je investicija u auto pogrešna,a mi nudimo vama učesnicima i saučesnicima u gaženju terena, besplatnu članarinu i druženje sa nama cijelu sledeću godinu (kapiten ćes biti). Samo da vidiš kroz šta smo mi prošli da bi sačuvali i popravljali ono što si ti za pet minuta svoga zadovoljstva i lošeg djetinjstva kvario svima nama-
Pozdrav od cijele Akademije i članova, a i roditelja!”.

Izvor: Spotsport.ba

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Prijem predstavnika boračkih organizacija

Povodom obilježavanja  Dana Republike Srpske,  načelnik opštine Mladen Krekić je 8. januara 2020. godine organizovao prijem za predstavnike boračkih organizacija. Prijemu su prisustvovali: predsjedništvo Opštinske boračke organizacije, predsjednici mjesnih boračkih ...