Home / NOVOSTI / HRONIKA / TRAŽI SE DOBITNA KOMBINACIJA
Foto/ Agencije: GOLMAN KNEŽEVIĆ PRVI DO LOPTE

TRAŽI SE DOBITNA KOMBINACIJA

Dragan Stević, član UO „Alfa Modriče“ o prinovama

MODRIČA – Trofejni kolektiv iz Modriče nije ušao u novu sezonu trijumfom u Šamcu, poraženi su od Borca. Međutim, od poraza mnogo više boli odnos jednog broja igrača na terenu, prema igri, grbu i dresu kluba svetle tradicije. Mnogo toga je škripalo, a treneri ne mogu da odgovore na pitanje:“Šta je razlog takvog stanja?“

Evidento je da se mora angažovati igrač koji ume tresti protivničke mreže, da škripi u igri na krilnim pozicijama, da nema uigranih akcija, da su pojedinci prerano i previsoko poleteli.

„Imamo dobrog golmana, trofejnog Bojana Tripića. Međutim, angažovali smo mladog čuvara mreže Damjana Kneževića. Prošao je školu OFK Beograda, a igrao je i za Čelarevo. U njemu ćemo rešiti pitanje čuvara mreže na duže vreme. On je mlad i neka uči od Tripića“, rekao je Dragan Stević, član Upravnog odbora Alfa Modriče.

Knežević je pohvaljen i na treninzima velikog Juventusa, ali ima još prostora za napredak u domaćim okvirima.

„Stigla je ponuda iz Modriče i nisam se dvoumio. Ponadao sam se da ću velikog golmana Bojana Tripića poslati na klupu. Ipak, shvatio sam da će biti teško ostvariti takav cilj. Učiću od njega, gradićemo zdravu konkurenciju. On ima veliki kvalitet i ogromno iskustvo koje je u fudbalu preko potrebno“, rekao je Knežević, golman koji će u januaru ući u punoletstvo.

Novo ime je i Marko Tadić, (22) igrač sredine terena.

„Od Zrenjanina, preko Bačkog Jarka i Čelareva stigao sam u Modriču. Znam da je predsednik Petar Jelić svima dao u zadatak prvo mesto i plasman u Prvu ligu Republike Srpske. Konkurencija jeste jaka, ali mi ćemo prvi proći kroz cilj“, obećao je novajlija u redovima Alfa Modriče.

Traži se najspremnijih 11. Oni koji su dobili priliku u Šamcu, olako su je prokockali. U sportu su dodatna poverenja retkost.

Jer, vreme nikog ne čeka…

Slađan JEREMIĆ

 

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...