Home / NOVOSTI / HRONIKA / TEŽAK UDES KOD MODRIČE: U sudaru dva automobila poginula jedna osoba (FOTO)

TEŽAK UDES KOD MODRIČE: U sudaru dva automobila poginula jedna osoba (FOTO)

U sredu malo posle 14 časova na magistralnom putu M-17 u naselju Jakešnica kod Modriče dogodila se teška saoboraćajna nesreća

U sredu malo posle 14 časova na magistralnom putu M-17 u naselju Jakešnica kod Modriče dogodila se teška saoboraćajna nesreća.

Vozač automobila “polo” registarskih oznaka M58 – J – 142, čiji su inicijali D. T. (68) iz Modriče poginuo je u sudaru sa teretnim vozilom „mercedes“, na magistralnom putu Doboj-Modriča u mjestu Jakešnica, potvrđeno je iz Policijske uprave u Doboju.

U ovom udesu povređen je i vozač teretnog vozila “mercedes” R. S. (35) sa područja opštine Modriče saopšteno je iz policije.

Saobraćajna nesreća dogodila se u blizini “Nestro petrol” pumpe, a magistralni put Modriča – Doboj bio je tri časa zatvorena za saobraćaj zbog uviđaja. Saobraćaj za Banja Luku i Doboj u tom periodu se preusmerava preko Vranjaka, desnom obalom reke Bosne.

Kako smo nezvanično saznali stradali je Dragomir Tomić (68) iz Modriče. Tomić je bio aktivni društveno sportski radnik u Modriči, dugo godina bio je direktor Kulturno sportskog centra u u tom gradu, a obavljao je važne sportske dužnosti odbojkaškom klubu Modriča.

Dežurni tužilac okružnog tužilaštva Doboj naredio je da se telo stradalog preveze na prosekturu Dobojske bolnice gdje će se obaviti obdukcija tela stradalog. Uviđaj su obavili pripadnici policijske stanice Modriča.

Nastradao u sabraćajnoj nesreći, Foto Vid Blagojević

Autor / foto: Vid Blagojević

Izvor: Novosti

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Posjeta majkama koje su u prethodnoj godini rodile treće ili naredno dijete

Ove godine je prijem majki koji organizuje načelnik opštine u sklopu vidovdanskih aktivnosti izostao zbog novonastale situacije vezano za pojavu korona virusa. Predstavnici Opštinske uprave će posjetiti sve majke koje ...