Home / NOVOSTI / HRONIKA / Telo nestalog čoveka pronađeno u Čardaku kod Modriče: Ranko Predojević zaustavio vozilo i preminuo *(FOTO)

Telo nestalog čoveka pronađeno u Čardaku kod Modriče: Ranko Predojević zaustavio vozilo i preminuo *(FOTO)

Sve ukazuje da je uzrok smrti srčani udar

MODRIČA –  Danas (ponedeljak) između 8 i 9 časova pripadnici Policijske stanice Modriča pronašli su zaustavljen automobil “Pasat” pored makadamskog puta između  modričkog sela Čardak i Ledenica u opštini Gradačac(Federacija BiH). U parkiranom putničkom automobilu pronađeno je beživotno telo Ranka Predojevića (67).

RANKO PREDOJEVIĆ 1951 – 2018

Njegov nestanak je u nedelju ujutro prijavila njegova porodica. Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Modriča, a lekar mrtvozornik modričkog Doma zdravlja je konstatovao smrt. Za sada se  sumnja na srčani udar.

“Telo je bilo pomodrilo, što ukazuje na infarkt, ali i ležanje u autu skoro dva dana. Imao je problema sa šećerom. Po svemu sudeći radi se o srčanom udaru. Nađen je u autu koje je bilo upaljeno više od 36 časova”, rekla je Maja Maksimović,  Rankova pastoroka.

Predojević je bio dugogodišnji društveno – politički radnik, a penziju je zaradio kao vozač u Bolnici za hroničnu psihijatriju u Modriči. Porodica, prijatelji, komšije su u šoku.

“Tata je u subotu bio u Beogradu i došao je popodne kući. Zvao sam ga tada, pošto je kiša padala, da me doveze kući iz grada. Tek je bio stigao iz Beograda. Došao je po mene  i rekao mi da ide popiti kafu sa nekim prijateljem u gradu, a posle će u Skugrić na nekakvo druženje sa prijateljima”, kroz suze priča sedamnaestogodišnji sin Nikola Predojević, mlađi od dvojice sinova.

Supruga Đurđija mu je u 18 časova poslala poruku da joj kupi neke sitnice i ponese kući, na šta je on odgovorio sa OK. Đurđija ga je pozvala i u 2 časa posle ponoći.

“U dva ujutro mu je telefon odzvonio do kraja. Nisam mogla ni pomisliti na ono najgore. Mislila sam kako se zadržao sa društvom. Kada ga nije bilo ni u nedelju ujutro, odmah smo zvali policiju i prijavili nestanak”, rekla je supruga Đurđija.

U policijskoj upravi Doboj su potvrdili da je beživotno telo  Ranka Predojevića pronađeno u njegovom automobilu u selu Čardak kod Modriče. Dežurni tužilac je naredio  obudukciju tela, nakon čega će se znati pravi uzrok iznenadne smrti. Kako je rečeno u policiji, na telu nisu pronađeni tragovi nasilja.

U porodičnoj kući Predojevića, u ulici “27.juli” na broju 23 tuga, plač i okupljeni članovi porodice, komšije i prijatelji Svi u neverici.

KUĆA PORODICE PREDOJEVIĆ

Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

 

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...