Home / NOVOSTI / HRONIKA / Alfa Modriča hrabro ulazi u polufinale Kupa Republike Srpske

Alfa Modriča hrabro ulazi u polufinale Kupa Republike Srpske

RADNIKU POŠTOVANJE, A SEBI NADANJE

MODRIČA – Fudbaleri Alfa Modriče, jednom osvajači Kupa RS, a još dva puta finalisti, stižu u Bijeljinu da pokušaju pomrsiti račune favorizovanom Radniku. Sve su da neće biti ni malo lako, da su Semberci bliže finalu. Ipak, ističu kako nisu bez šansi. Očekuje se da Radoslav Prljeta bude dominantna figura utakmice u Bijeljini.

„Nismo u prilici da Radniku ’pretimo’. Nismo prinuđeni da strahujemo. Nama osvajanje Kupa RS nije prioritet, naša želja je plasman u Prvu ligu Srpske. Međutim, zašto ne pokušati iznenaditi Semberce i plasirati se u finale?! Tamo bi sve bilo moguće. Daćemo sve od sebe da se u Bijeljini u blistavom izdanju predstavimo ljubiteljima najpopularnijeg sporta. Sve što se dogodi neka bude u slavu fudbalske igre“, rekao je Prljeta.

Najefikasniji u ovom takmičenju je prvotimac Alfa Modriče Marko Tadić. Njegove želje za ovu priliku lako je „pročitati“, ostati efikasan do kraja.

„Išli su me golovi, htele su me i asistencije. Ipak, u ovakvim utakmicama nije važno ko je strelac. Daleko je bitnije da mi pogodimo cilj, zatresemo protivničku mrežu jednom ili više put, pa da se silno radujemo. Ne možemo pretiti Radniku, on je premijerligaš i kvalitetniji su od nas. Ipak, njima poštovanje a sebi nadanje. Da možemo protivniku pomrsiti račune“, rekao je Tadić.

Znaju Prljeta i Tadić da je Radnik , uz Borac iz Banja Luke, najviše se radovao u ovom takmičenju – pet puta! Čak četiri trofeja u poslednjih pet godina.

Ovo će biti susret starih sportskih prijatelja,ali na terenu svako će vrebati svoju priliku, verujući u sopstvene mogućnosti.

Da može do trijumfa…

ALFA MODRIČA: Tripić, Dudić, Purić, Šuka, Kojić, Lukić, N.Ilić, R. Prljeta, Damjanović, Tadić, N.Prljeta. Trener: Drago Svitlica.

Autor: Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...