Home / NOVOSTI / HRONIKA / SRCEM ZA MODRIČU U AKCIJI ZA LJEPŠU MODRIČU *(FOTO)

SRCEM ZA MODRIČU U AKCIJI ZA LJEPŠU MODRIČU *(FOTO)

Kao što smo već nekoliko puta pominjali kroz objave na našem sajtu, Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ pored svoje osnovne djelatnosti tj. humanitarnog rada bavi se i organizovanjem društvenih akcija u vidu stručnih predavanja, akcija davanja krvi, ekoloških akcija itd.
Ovih su dana naši članovi izveli baš jednu društvenu akciju. Naime prilikom posjete naše delegacije Domu zdravlja Modriča i razgovora sa njihovim rukovodstvom vidjeli smo da ima dosta prostora za zajedničko djelovanje,pa smo tako i dogovorili nekoliko vidova saradnje. Kako naša organizacija uvijek brzo i efikasno djeluje odmah smo dogovorili da poradimo na uljepšavanju samog prilaza ovoj veoma važnoj ustanovi. Tako  su naši članovi odradili akciju sađenja ruža ispred Doma zdravlja, kako bi ova ustanova bila ljepša kako za radnike tako i za pacijente koji je posjećuju.

O ovoj akciji par riječi reći će na glavna medecinska sestra Jadranka Panić:
–  “Veoma mi je drago zbog  ove veoma lijepe i korisne akcije,jer svaka pomoć našoj ustanovi dobro dođe pa tako i ova vrsta jer sami prilaz našoj ustanovi ostao je nekako bez zelenila i ukrasnog bilja pa smo svakako razmišljali da u ovom dijelu posadimo neku vrstu biljaka kako bi sam prilaz bio dosta ljepši. Taj nazovimo problem vidjeli su i u upravi Humanitarne organizacije ,,Srcem za modriču“ i evo danas nas posjetiše i zajednički sa našim osobljem izvedoše ovu akciju. Veoma sam počastovana što učestujem u ovoj akciji jer kao što je  poznato pored toga što radim u ovoj zdravstvenoj ustanovi takođe sam i član Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“. Hvala svim članovima koji uzeše učešće u ovoj akciji, a pogotovu omladinkama jer nema ništa ljepše vidjeti nego  mlade ljude koji se trude da njihov grad bude ljepši. Ovo je tek prva naša zajednička akcija a u buduće svakako da će ih biti još više jer zajedno možemo postići dosta a sami veoma malo.”

U ime naše organizacije u ovoj akciji učestovali su:Mitar Kršić, Danijela Ilić, Aleksandar Zarić, Milica Stefanović, omladinke Saška i Vanja Grašarević i Ruža Mandić i ovim putem im se zahvaljujemo.

Kako možemo vidjeti iz slika tokom akcije vladala je veoma lijepa i pozitivna atmosfera pa su tako našim članovima veoma rado u pomoć pritekli kako medecinsko tako i tehničko osoblje Doma Zdravlja pa su u jednoj veseloj ali i radnoj atmosferi završili ovaj posao. Nakon završenog posla uprava Doma zdravlja na čelu sa direktorom dr Srđanom Davidovićem ponijela se kao pravi domaćini, pa su za članove naše organizacije pripremili hranu i piće kako bi se okrijepili nakon završenog posla.

Možemo najaviti još nekoliko akcija u kojima ćemo se truditi da naš  grad bude ljepši.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...