Home / DAN OPŠTINE 2017. / “Sport kafe” iz Gradiške pobjednik Vidovdanskog turnira u uličnoj košarci

“Sport kafe” iz Gradiške pobjednik Vidovdanskog turnira u uličnoj košarci

MODRIČA – Ekipa “Sport kafe” iz Stare Topole kod Gradiške pobjednik je 21. Vidovdanskog turnira u uličnoj košarci koji je održan u Modriči povodom 28. juna – Dana opštine.

U finalnoj utakmici, odigranoj večeras na poligonu iza Srpskog kulturnog centra Modriča, košarkaši “Sport kafea” savladali su tim “Kafe bar Tropik” iz Dervente rezultatom 21:16 i osvojili pehar i novčanu nagradu.

Prva mjesta u juniorskoj, kadetskoj i pionirskoj konkurenciji osvojile su ekipe iz Modriče, “Kafe-bar Strit”, “Klub andergraund” i “Konoba vodenica”.

Na turniru, koji je u organizaciji Košarkaškog kluba “Modriča” počeo 21. juna, učestvovalo je 13 ekipa u seniorskoj, 12 u juniorskoj, šest u kadetskoj i tri u najmlađoj, pionirskoj konkurenciji.

Trener Košarkaškog kluba “Modriča” Draško Bauk rekao je Srni da su na turniru, osim iz Modriče, učestvovale ekipe iz Odžaka, Vukosavlja, Broda, Šamca, Teslića, Dervente, Gradiške i Doboja, te da ga je proteklih dana pratilo nekoliko hiljada posjetilaca.

– Turnir je protekao u fer i sportskom nadmetanju – naglasio je Bauk i dodao da, nažalost, ove godine nije učestvovala nijedna ženska ekipa.

Novčane nagrade pobjednicima u svima kategorijama obezbijedio je pokrovitelj turnira – Opština Modriča.

Izvor: Glasa Regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U nove školske avanture uz Tropic i mojMarket i super nagrade

Period priprema za novu školsku godinu nerijetko zna biti stresan. Kako biste bez muke opremili svoje školarce za novu školsku godinu i spremno dočekali prvo školsko zvono, domaći trgovački lanac ...