Home / NOVOSTI / HRONIKA / Slobodarsaki pokret sproveo humanitarnu akciju: Podijeljeni paketić djeci iz socijalno ugroženih porodica *(FOTO)

Slobodarsaki pokret sproveo humanitarnu akciju: Podijeljeni paketić djeci iz socijalno ugroženih porodica *(FOTO)

Neformalna grupa građana “Slobodarski pokret” iz Modriče postao je poznat našim sugrađanima po organizovanim javnim tribinama na kojima su gostovali ugledni stručnjaci iz zemlje i okruženja, a takođe i po tome što su organizovali i nekoliko humanitarnih akcija. Portal modričainfo je popratio sve njihove aktivnosti pa tako i najnoviju humanitarnu akciju koju su organizovali povodom nove godine i Božića.
Ovu akciju isplanirali su ranije a prikupljanje novca uradili su putem dobrovoljnih priloga koje su sugrađani mogli da ubace u kutije koje su bile postavljene na četrnaest lokacija u gradu ( trgovine, kafići i sl.). Od prikupljenih sredstava nabavili su malo bolje paketiće i ovih dana obišli deset socijalno najugroženijih porodica sa više djece te podijelili ukupno 41 paketić. Podjelu su obavili u mjestima: Koprivna, Gornji Vranjak, Tarevci, Garevac i Borovo Polje.

Kako nam javljaju u pripremi je još jedna humanitarna akcija.

“Slobodarski pokret” se ovim putem zahvaljuje svim lokalima gdje su stajale njihove kutije jer, kako kažu, bez njihove pomoći ne bi bila moguća ova akcija.

Na kraju, svim sugrađanima čestitaju novogodišnje i Božićne praznike.

Izvor: Slobodarski pokret – Modriča
Obrada: Zlatko Huravik / modričainfo.

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...