Home / NOVOSTI / HRONIKA / Sedmi Memorijal “Dr Milan Jelić” u Modriči: KADETI U ČAST VELIKANA

Sedmi Memorijal “Dr Milan Jelić” u Modriči: KADETI U ČAST VELIKANA

MODRIČA – Ove godine održava se sedmi Memorijal “Dr Milan Jelić” u kadetskoj konkurenciji. Učestvuju beogradska Crvena zvezda, Borac iz Banja Luke, Bratstvo Gračanica, Zvijezda Gradačac, dobojska Sloga, Tekstilac iz Dervente, Borac iz Šamca i Modriča Maxima.

“ Početak turnira je u 9 časova, zvanično otvaranje u 13, a zatvaranje manifestacije u 18 časova i 30 minuta. Hvala svim klubovima, ljudima koji vode te klubove, rukovodstvima gradova iz kojih isti dolaze. Hvala i samim sportistima i trenerima što kroz ovakav vid druženja čuvaju sećanje namog pokojnog oca”, rekao je Petar Jelić, predsednik Modriča Maxime koja je organizator Memorijala.

Podršku manifestaciji daće i opština Modriča.

“Milan Jelić je uradio mnogo za ove prostore. Bio je čovek čudne energije i pravi ambasador naše Modriče. Teško je bez njega, ali ponosni smo na svog predsednika. Naravno, uvek ćemo obeležavati i poštovati sve ono što je vezano za njegovo ime. Biće ovo i prilika da se mladi sportisti druže i takmiče, možda neko pokaže i najviše, pa ga ‘snime’ iz većih klubova, uspe u životu”, kaže Mladen Krekić, načelnik Modriče.

Dr Milan Jelić iznenada je preminuo 30.septembra 2007.godine od posledica srčanog udara u 52.godini života.

Pokrovitelj Memorijala je Služba predsednika Republike Srpske, sponzori opština Modriča, FS BiH, dok je medijski pokrovitelj Radio – televizija Republike Srpske.

Autor: Slađan Jeremić

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...