Home / NOVOSTI / HRONIKA / Sećanje na Stojana Tomića – Čupu: ROĐEN DA ŽIVI – VEČNO!

Sećanje na Stojana Tomića – Čupu: ROĐEN DA ŽIVI – VEČNO!

MODRIČA – Osmi mart, tmuran i kišan. Centralni deo Modriče sav u cveću i knjigama. Mnoge majke, supruge, sestre, devojke, prijateljice… danas obeležavaju svoj dan. Muškarci , kao pravi džentlmeni, kupuju darove i poklanjaju otvorenih ruku.

Ipak, jedna Stana dobiće cvet manje. Jedna Dragana svoje cveće crtaće u mašti. Tako je već peti put. Teše se, da ih jedini sin i brat gleda odozgo, maše im i širi miris ljubavi. Može on to i bez cveća. Onako kako je činio do 19.juna 2013.godine. I svaki dan, ne samo 8.marta! Delio je ljubav, pažnju i dobrotu svima. Nažalost, jedne ruke zauvek su sklopljene.

Osmog dana meseca marta i on je primao poklone, bio „okupiran“ ljubavlju i pažnjom mame, tate Nedeljka, sestre, devojke, drugara… Jer, rođen je 8.marta 1991.godine. Rođen je da živi – večno!

Iako je zaplovio svojim morima u 23.godini, život bez mrlje navodi na zaključak da je njegovo cveće izraslo i na vodi, i na zemlji, i na nebu. Tamo gde je ON bio, prolazio i stigao!

Voleo je ljude i fudbal! Voleli su ga svi, divili mu se, a danas ga pamte da bi večno trajao. I živeće večno Stojan Tomić!

„Čupo“, volimo te…

Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...