Home / DAN OPŠTINE 2017. / REKONSTRUISANA MODRIČKA PIJACA POČELA SA RADOM *(FOTO)

REKONSTRUISANA MODRIČKA PIJACA POČELA SA RADOM *(FOTO)

Danas je pazarni dan na modričkoj pijaci bio poseban, na njega se čekalo desetak godina… I prodavači i kupci bili su izuzetno zadovoljni izgledom i funkcionalnošću rekonstruisane pijace. Danas je bio prvi radni dan nove modričke pijace.

NOVI I MODERAN IZGLED MODRIČKE PIJACE

Povodom toga zamolili smo gospodina Slobodana Jovanovića, direktora AD “Komunalac” Modriča da nam da kraću izjavu, i on je za gradski portal modričainfo izjavio:

– “U ime AD “KOMUNALAC-MODRIČA” želim da se prvenstveno zahvalim građanima Modriče i okolnih mjesta što su imali razumijevanja i strpljenja prethodna dva mjeseca koliko je trajala rekonstrukcija pijace. Veliku podršku imali smo od Opštine Modriča i ovim putem zelim da se zahvalim Načelniku Opštine i njegovim saradnicima. Radostan sam što je projekat gotovo ostvaren, a tužan zbog činjenice što je predviđen još dok je gospodin Ranko Vidović bio živ i rukovodio firmom i što danas nije ovdje da se zajedno radujemo. Naglasio bih da rekonstrukcija nije u potpunosti završena i da su radovi još uvijek u toku na dijelu mlijećno-mesne pijace. Zelena pijaca već je otvorila svoja vrata svim zainteresovanim prodavcima i kupcima.” – izjavio je Slobodan Jovanović.

Nedavno su završeni radovi na velikom parkingu i prilaznim putevima oko pijace tako da je rekonstrukcijom pijace zaokružen projekat uređivanja ovog centralnog prostora i isto je u skladu sa urbanističkim planom ovog dijela grada. Izgradnja parkinga i rekonstrukcija pijace bila je odlično usklađena tako da su građani Modriče dobili nov i funkcionalan prostor upravo uoči Dana opštine Modriča.
Mora se priznati da je ovo primjer dobre saradnja lokalne uprave i privatnog sektora u realizaciji većih infrastrukturnih projekata.
Na kraju, modričani su dobili jedan potpuno nov i lijep dio grada, a očekivati je da će sada u većem broju dolaziti, kako prodavači, a tako i kupci iz šireg okruženja, a sve to predstavlja napredak za naš grad.

Autor: Zlatko Huravik
Foto: Studio MDINFO PRODUKCIJA sp / Zlatko Huravik

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...