Home / NOVOSTI / HRONIKA / Regresirano dizel gorivo: OBAVJEŠTENJE

Regresirano dizel gorivo: OBAVJEŠTENJE

O B A V J E Š T E NJ E

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači da je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede ovom Odjeljenju dostavilo spiskove  za ostvarivanje prava na regres za dizel gorivo za proljećne i jesenje radove.

Pravo na regresirano dizel gorivo imaju poljoprivredni proizvođači koji su ažurirali podatke u RPG-a prije prodaje regresiranog dizel goriva.

Drugi korektivni obračun vrši se za korisnike koji su izvršili obavezu ažuriranja podataka u RPG-a nakon početka prodaje regresiranog dizel goriva zaključno sa istekom roka za ažuriranje podataka u skladu sa Uredbom o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava i Registar korisnika podsticajnih sredstava (15.maj).

Pravo na podsticajna sredstva za proizvodnju merkantilne pšenice imaju poljoprivredni proizvođači koji su upisani u RPG-a i koji su izvršili sjetvu merkantilne pšenice u 2016. godini na minimalnoj površini od 1,5 hektara.

Zahtjevi se podnose ovom Odjeljenju do 30. aprila. Uz zahtjev se prilažu otpremnice i fiskalni računi za kupljeni sjemenski materijal.

 

ODJELJENJE ZA PRIVREDU I
DRUŠTVENE DJELATNOSTI

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Foto: modričainfo / Huravik Zlatko

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U nove školske avanture uz Tropic i mojMarket i super nagrade

Period priprema za novu školsku godinu nerijetko zna biti stresan. Kako biste bez muke opremili svoje školarce za novu školsku godinu i spremno dočekali prvo školsko zvono, domaći trgovački lanac ...