Home / NOVOSTI / HRONIKA / Rafinerija ulja Modriča donirala sportske rekvizite Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama *(FOTO+VIDEO)

Rafinerija ulja Modriča donirala sportske rekvizite Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama *(FOTO+VIDEO)

MODRIČA, 11.05.2016. Rafinerija Ulja Modriča donirala je sportsku opremu Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama. Vrijednost opreme je 900 KM, a donaciju je uručio generalni direktor rafinerije ulja Modriča Jevgenij Končev.

DONACIJA RU MODRIČA DNEVNOM CENTRUOvom svečanom događaju prisustvovali su i volonteri Dnevnog centra, djeca sa roditeljima te članovi Upravnog odbora Ljilja Jovanović i Biljana Stanković kao i predsjednik skupštine udruženja Mirko Vidaković.

U ime Dnevnog centra donatoru se zahvalio predsjednik udruženja Slobodan Savić i tom prilikom uručio im zahvalnicu i sliku, rad djece udruženja.

Slobodan Savić je za naš portal izjavio da je ova saradnja sa Rafinerijom ulja Modriča uslijedila po izraženoj želji Rafinerije da na adekvatan način pomogne udruženju. Na osnovu toga udruženje je apliciralo za sportsku opremu prilagođenu potrebama djece ovog udruženja, a to je Rafinerija prihvatila i to se realizovalo ovom donacijom.

Slike i video koje smo tim povodom napravili najbolje predočavaju atmosferu sa ove svečanosti.

 

Autor: modričaINFO / Zlatko Huravik

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...