Home / NOVOSTI / HRONIKA / PRONAĐENA NESTALA LJUBICA KOJIĆ: Mesto na kom je pronađena krije veliku zagonetku

PRONAĐENA NESTALA LJUBICA KOJIĆ: Mesto na kom je pronađena krije veliku zagonetku

Ona je otišla iz porodične kuće u Vranjaku, petog avgusta oko 9,15 časova. Nakon prijave porodice da je Ljubica nestala, policija u Modriči raspisala je potragu za nestalim licem. Inače Ljubica Kojić boluje od psihičke depresije od kako joj je otac Gosto poginuo 1992. u ratu, kada je ona imala samo 15 godina.
– Nakon raspisane potrage policija je već sedmog avgusta oko 22,35 časova na putu Banja Luka – Krupa na Vrbasu u mestu Klašnik pronašla nestalu osobu inicijala Lj.K. Hodala je sredinom puta i čudno se ponašala. Policija je pozvala hitnu pomoć koja je tu osobu  prevezla u bolnicu – rekla nam je Danijela Mučibabić portparol policijske uprave Banja Luka.

Foto: Vid Blagojević

Velika je zagonetka kako je Ljubica stigla za samo dva dana od Vranjaka do Klašnika koji su udaljeni jedna od drugog oko 130 kilometara. Pored toga još nejasnije je kako je moguće da je žena za kojom je raspisana policijska potraga smeštena na neuropsihijatriju Kliničkog centra u Banja Luci sedmog avgusta pred ponoć, a porodica je  obaveštena da je živa i da je u bolnici tek 10 avgusta oko 19 časova.

-Nama je najbitnije da je ona živa da je sada na sigurnom mestu. Bio sam u bolnici i odneo sam joj njene neke stvari. Nisam je mogao posetiti u sobi na odeljenju neuropsihijatrije zbog korone ali su mi lekari rekli da je njeno stanje stabilno – rekao nam je presrećni brat Predrag Kojić.

Majka Danica plače od sreće i krsti se zahvaljujući se Bogu što joj je kako kaže dete pronađeno živo.

– Verovala sam da joj se ništa neće desiti i sad mi je najvažanije da se leči i da se kući vrati živa i zdrava. Ima Boga – zaključuje Danica Kojić.

 

Autor: Vid Blagojević
Izvor: Novosti

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...