Home / NOVOSTI / HRONIKA / PROMO: Predstavljamo Vam uglednu firmu “LOCO” Namještaj * (FOTO)

PROMO: Predstavljamo Vam uglednu firmu “LOCO” Namještaj * (FOTO)

BEOCOMP doo je osnovan 2001. godine sa idejom da “dobar namještaj ponudi jeftinije”. Od tada je počeo uspon i uspješan razvoj preduzeća koje ne samo u Doboju – gdje ima centralu i proizvodne kapacitete – nego i u svakom mjestu u kome otvori novi salon doprinosi ekonomiji lokalne zajednice.

Danas je BEOCOMP doo / Namještaj LOCO nezaobilazan ponuđač namještaja na regiji Doboja, Dervente, Prnjavora i Modriče – često privlačeći mušterije sa mnogo šireg područja nego iz samog grada u kome se nalazi salon namještaja.

Za ukazano povjerenje naših kupaca se trudimo da konstantno proširujemo paletu proizvoda kako vlastite proizvodnje tako i drugih dobavljača sa kojima dugi niz godina sarađujemo.

U svojim salonima Namještaj LOCO nudi preko 2.000 komada namještaja za svaku prostoriju u Vašem domu. Pored toga nudimo i bijelu tehniku kao i ostale proizvode za Vaš dom. Kako biste se uvjerili u širok i kvalitetan asortiman te nabolje cijene koju Namještaj LOCO nudi, pozivamo Vas da nas posjetite u salonu Modriča na adresi Šamački put bb.

Uprava Beocomp doo

Obrada i foto: modričainfo / Zlatko Huravik

PR Članak / promotivna objava

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Rada Đošan Kitić – TRAG U BESKRAJU – V DIO *(VIDEO)

TRAG U BESKRAJU    Naša sugrađanka, poznata pjesnikinja i pisac Rada Đošan Kitić poznata je našoj ali i široj javnosti. U prethodnom periodu kroz nekoliko naših video snimaka predstavili smo ...