Home / NOVOSTI / HRONIKA / PROLONGIRANO SKUPŠTINSKO ZASEDANJE: Modriča Alfa bez važnih odluka

PROLONGIRANO SKUPŠTINSKO ZASEDANJE: Modriča Alfa bez važnih odluka

MODRIČA – Za petak, 3.avgust, zakazana je redovna sednica Skupštine Modriče Alfa, novog – starog prvoligaša Republike Srpske, ali do tog zasedanja nije došlo. Razlog je bio tehničke prirode, kaže predsednik klupske Skupštine Zdravko Todorović.

„Iz tehničkih razloga, ali i nedostatka kvoruma do zasedanja nije došlo. Zašto je to tako? Potreban kvorum je zavisio od tehničkih posledica koje su bile prisutne u samoj pripremi sednice. Prevideli smo da je sezona godišnjih odmora i tako dalje. Ni materijali za sednicu nisu bili adekvatno pripremljeni. U konsultaciji sa predsednikom kluba Petrom Jelićem i prisutnim delegatima dogovorili smo da iz tehničkih pitanja prolongiramo zasedanje. Petar Jelić će kontaktirati sve delegate Skupštine, klupski Sekretarijat će da se bolje pripremi za novo zasedanje, pa da i organizaciono budemo na nivou naših igrača i trenera koji su nas vratili u Prvu ligu Republike Srpske. Ako hoćemo do Premijer lige BiH, onda se mora uozbiljiti rad svih u Izvršnom odboru kluba, raznim i brojnim klupskim komisijama, a i mi iz Skupštine kluba da budemo ozbiljniji i odgovorniji“, rekao je Zdravko Todorović.

Predsednik Skupštine FK“Modriča Alfa“ držaće se Statuta, kao Svetog pisma. Tako i mora.

„Član 19 Statuta jasan je. Sedam dana od ovog dana, pa od tada ćemo održati novo zasedanje. U narednih 7 dana Izvršni odbor ima da kvalitetno pripremi sednicu, kao i klupska Administracija, pa da imamo valjane uslove za rad kako bi sve to funkcionisalo u najboljem redu“, rekao je Zdravko Todorović.

On je na kraju, igračima i trenerima zahvalio na poslednjim uspesima:

„Nisam pre imao priliku, te sada čestitam našim igračima i trenerima uspeh, povratak u Prvu ligu Republike Srpske. Nije to lagan posao, ali mi želimo dalje. Verujem da ćemo imati snage i kvaliteta da se domognemo Premijer lige BiH. Za 4 godine je vek postojanja kluba, a uz vredan jubilej idu i vrhunski rezultati!“

I uspeh i neuspeh se zaslužuju…

Autor: Slađan JEREMIĆ

Izvor: Glas Regije

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...