Home / NOVOSTI / SPORT / Proglašeni najbolji sportisti za 2014. godinu iz opštine Modriča

Proglašeni najbolji sportisti za 2014. godinu iz opštine Modriča

U prepunoj Plavoj sali Sprskog kulturnog centra 30.01.2015. održana je manifestacija za „Izbor najboljih u sportu Modriče za 2014. godinu“.

Članovi komisije koji su birali najbolje sportiste sa naše opštine su Rajko Živković (predsjednik komisije), Siniša Nikić (potpredsjednik komisije), Dejan Stojanović, Vid Stojanović i Slađan Jeremić.

Program je vodio Slađan Jeremić, a zabavnom djelu programa nastupali su KUD Savka Mačak iz Skugrića, podmladak modričkih mažuretknja i Zlatko Mešić žongler sa loptom odnosno takmičar u fudbal fristajl (Footbal Freestyle).

Vid Stojanović je uručio zahvalnice za doprinos sportu, a dobili su ih Dom Dana ( nagradu je preuzela Dana Kovačević), Slobodan Bijelić i Sberbanka.
Najbolji sportisti Modriče 2014. 1

Dejan Stojanović dodijelio pohvale, a dobitnici su:
Stojan Stjepanović, član FK Vranjak
Anastasija Grbić, član Džiu Džicu kluba „Ipon“ vlasnik 5 zlatnih medalja
Marko Stojić trener FK Modriča Maksima, ŽFK Modriča i Posavina Miloševac,
Klub Vranjak, osvajač  kupa opštinskog fudbalskog saveza,
juniorka selekcija KK Modriča,
MD Klinci,
sportski radnik Boro Bijelić, stonoteniski klub Spin,
sportski radnik Mladen Lazić.
Najbolji sportisti Modriče 2014. 2 Najbolji sportisti Modriče 2014. 3 (MD Klinci) Najbolji sportisti Modriče 2014. 4 Najbolji sportisti Modriče 2014. 5

Siniša Nikić, potpredsjednik skupštine opštine i komisije uručio je diplome sa srebrnjakom:
najbolji pionir je Sreten Pašalić je iz Kluba Borilačkih Sportova, ima 8 godina, bavi se karateom od 2012., a 2014. je osvojio 10 medalja.
Najbolji sportisti Modriče 2014. 6
najbolji kadet je Maja Simić iz ŽFK Modriča,
Najbolji sportisti Modriče 2014. 7
najbolji junior je Bojan Bundalo iz KK Modriča
Najbolji sportisti Modriče 2014. 8

Nikola Savić, zamjenik načelnik Modriče uručio je priznanje najboljim trenerima
Miloš Radić trener Džiu-Džicu kluba IPON, nosilac crnog pojasa 4. Dan majstorsko zvanje, selektor je reprezenatacije RS,
Đorđe Milošević, trener je ženskog OK Modriča
Lazo Cvijić, trener muškog OK Modriča Optima, osim sa seniorskom trenira i sve ostale mlađe selekcije kluba
Najbolji sportisti Modriče 2014. 9 Najbolji sportisti Modriče 2014. 10 Najbolji sportisti Modriče 2014. 11

Rajko Živković predsjenik komisije je uručio nagrade u kategoriji sportskih kolektiva.
1. ŽFK Modriča (Makasmim Vujanić potpredsjednik kluba)
2.  OK Modriča Optima
3. FK Modriča Maksima
Najbolji sportisti Modriče 2014. 12 Najbolji sportisti Modriče 2014. 13 Najbolji sportisti Modriče 2014. 14

Sportski radnik Modriče za 2014. Godinu je Nedeljko Kovačević, nagradu uručio Petar Gagulić predsjednik skupštine opštine Modriča.
Najbolji sportisti Modriče 2014. 15

Načelnik opštine Mladen Krekić uručio je priznanja najboljim sportistima opštine Modriča:
Na 3. mjestu je Čedo Pantić iz KBK klub Gvardija
Najbolji sportisti Modriče 2014. 16
na 2. mjestu Kristina Žarić, Klub Borilačkih sportova Modriča
Najbolji sportisti Modriče 2014. 17
na 1. mjestu kao najbolji sportista za 2014. godinu je Dragan Blagojević, OK Modriča Optima

Najbolji sportisti Modriče 2014. 18

Nakon što je dobio priznanje Dragan Blagojević se obratio prisutnima:
„Dobro veče svima, ja bih iskoristio priliku da se zahvalim svima, ne bih komentarisao situaciju u sportu, kakva je, takva je, mislim da smo mi u Modriči svi najbolji s obzirom u kakvim uslovima radimo, treniramo i donosimo rezultate. Hvala puno svima i ovo mi je priznanje podsticaj za dalji rad“.

U izjavi za naš portal Čedo Pantić je rekao:
„Zahvaljujem se svojim trenerima bez njih ovo ne bi bilo moguće, mnogo sam truda uložio u ovo i nadam se da ću u ovoj godini biti još uspješniji daću sve od sebe i neću vas razočarati“.

Za naš portal Kristina Žarić je izjavila:
„Ovo je moj još jedan uspjeh u nizu, drago mi je što sam prošla na izboru, ovo mi je podsticaj za dalji rad i napredak“.

Načelnik opštine Mladen Krekić je u izjavi za novinare rekao:
„Mi smo večeras imali ponovo jedno lijepo veče, u prepunoj sali i to je veliko zadovoljstvo za nas. Sigurno je da sport nije više u onoj situaciji u kakvoj je bio proteklih godina ili najljepših godina kada se moglo više uraditi ili moglo više dati za sport i naravno mnogo veće i bolje rezultate postići.
Ono na čemu sam ja zahavalan je, na prepunoj sali mladih ljudi koji se bave sportom i to je ostala kao tradicija i sigurno je da ostaje jedan prelijepi epitet za Modriču, ali ne sa tako velikim rezultatima, ali je ovo jedan sportski gradić gdje se može naći fudbalska, odbojkaška i košarkaška nada i dobar karatista, dakle sve smo to večeras vidjeli, ali evo mi se nadamo da će u sledećim godinama rezultati biti mnogo bolji.
Hvala im na svemu, hvala što čine za svoj grad, hvala što predstavljaju svoj grad na jedan dostojanstven i lijep  način u drugim gradovima“.
Najbolji sportisti Modriče 2014. 19
Dragan Blagojević je u izjavi za novinare rekao:
„Ovo je za mene drugo ovakvo priznanje i sigurno da prija uvijek priznanje od svog kraja, od svog grada. Neki podsticaj da nastavimo da se trudimo da se borimo da dignemo sport iz ove teške situacije i da ćemo u tome uspjeti i da će sledeća godina biti još bolja još uspješnija za sport u Modriči koji je posrnuo“.

Najbolji trener Lazo Cvijić je odgovorio na novinarska pitanja:
Najbolji ste trener u 2014. Godini, kada svi ostavljaju sport, kada u sportu više nema para vi ste ostali da radite sa onim najmanjim pa i seniorima Modriče, borite se da dignete odbojku na viši nivo.
„Pa kriza je u društvu, državi, pa mnogi odustaju. Ja kao fanatik odbojkaški, veliki zaljubljenik u taj sport, danas kad sam dolazio na ovu manifestaciju, baš sam prebrojavao, sabirao, danas ove godine je 32 godine od kako sam počeo da treniram ovaj sport i to je nešto jače od mene, kao čovjek i bivši sportista nešto bez čega ne mogu“.
„Priznanje je došlo u ovom momentu. Hvala svima koji su glasali za mene. Posebno bi htjeo da se zahvalim Opštini grada Modriča što maksimalno pokušava i podržava naš OK Modriču. Htjeo bih da se zahvalim našoj upravi koja danonoćno radi na poboljšanju situacije u samom klubu“, zaključio je Cvijić.

Maksim Vujanić potpredsjednik ŽFK je izjavio:
Ovo je priznanje veliki podstrek za dalji rad. Klub je mlad , osnovan prije 2 godine. Takmičio je se jednu godinu u prvoj ligi RS, gdje je izborio prvo mjesto i ušao u Premijer ligu BiH. Još  uz pomoć opštine mogli bi smo da postignemo i malo bolje rezultate i nadamo se toj pomoći.

Najbolji sportisti Modriče 2014. 20 Najbolji sportisti Modriče 2014. 21 Najbolji sportisti Modriče 2014. 22 Najbolji sportisti Modriče 2014. 25 Najbolji sportisti Modriče 2014. 24  Najbolji sportisti Modriče 2014. 23 Najbolji sportisti Modriče 2014. 26 Najbolji sportisti Modriče 2014. 27 Najbolji sportisti Modriče 2014. 28 Najbolji sportisti Modriče 2014. 29 Najbolji sportisti Modriče 2014. 30 Najbolji sportisti Modriče 2014. 31 Najbolji sportisti Modriče 2014. 32 Najbolji sportisti Modriče 2014. 33 Najbolji sportisti Modriče 2014. 34 Najbolji sportisti Modriče 2014. 35  Najbolji sportisti Modriče 2014. 36 Najbolji sportisti Modriče 2014. 37

Izvor: modrica053

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

ZAVRŠEN OVOGODIŠNJI KOŠARKAŠKI TURNIR “3 x 3 MODRIČA” *(FOTO)

ZAVRŠEN OVOGODIŠNJI KOŠARKAŠKI TURNIR “3 x 3 MODRIČA” Na ovogodišnjem sjajno organizovanom Košarkaškom turniru učestvovalo je 37 ekipa, od čega 23 seniorskih, devet juniorskih i pet ekipa veterana. Ekipa “Medic ...