Home / NOVOSTI / HRONIKA / Primopredaja dužnosti načelnika *(VIDEO)

Primopredaja dužnosti načelnika *(VIDEO)

U Opštini Modriča danas je izvršena primopredaja dužnosti načelnika opštine između novoizabranog načelnika Jovice Radulovića i dosadašnjeg načelnika Mladena Krekića.

 

Krekić je poželio novoizabranom načelniku puno uspjeha u radu. Upoznao ga je sa trenutnom situacijom u lokalnoj zajednici, kako bi što prije započeo  posao i radio za dobrobit svih građana Modriče, te izjavio: „Predali smo danas gospodinu Raduloviću jedan dio dokumenata i izvještaja pripremljenih od strane načelnika odjeljenja. Razgovarali smo na korektan, gospodski i dostojanstven način. Trenutno stanje u Modriči je dobro, budžet je stabilan.  Novom rukovodstvu je veliki problem bolest koja hara, što će se možda odraziti na priliv i stanje budžeta. Uvjeren sam da će se i ova situacija prebroditi.“

Načelnik Radulović se zahvalio na organizovanoj primopredaji dužnosti, te naglasio da od danas počinje ono što je obećano, a to je rad za dobrobit svih graćana Modriče.

„Mi smo danas završili ono što je zakon predvidio. Ostao je tehnički dio primopredaje. Epidemiološka situacija nije sjajna, a finansijska situacija u narednoj godini će sigurno biti teška. Zato,  molim sve građane za strpljenje i priliku da pokažemo da ćemo predanim radom učiniti Modriču bolju za sve nas“, rekao je načelnik .

 

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je naš uživo prenos na FB Modričainfo.

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...