Home / NOVOSTI / MODRIČA / Prikupljeno 5.000 KM za liječenje Dijane Bijelić

Prikupljeno 5.000 KM za liječenje Dijane Bijelić

MODRIČA – Aktuelni igrači i veterani Fudbalskog kluba “Mladost-Dobrinja” organizovali su večeras u Modriči humanitarni fudbalski meč na kojem je prikupljeno 5.000 KM za pomoć u liječenju dvadestdevetogodišnje Dijane Bijelić, oboljele od karcinoma baze lobanje.

Goran Lukić, predstavnik organizatora utakmice Fudbalskog kluba “Mladost-Dobrinja” rekao je Srni da su ova sredstva prikupljena od kotizacije za igrače, aktera utakmice i humanitarnih dobrovoljnih priloga prisutnih građana.

Dalibor Bijelić, suprug Dijane, zahvalio se upravi i igračima kluba, mještanima Dobrinje i brojnim građanima Modriče i Vukosavlja na podršci i novčanoj pomoći koja će biti iskorištena za nastavak liječenja.

“Nastavak liječenja u Istanbulu je jedina opcija, a to je mišljenje konzilijuma ljekara Kliničog centra Srbije”, rekao je Dalibor i istakao da će Dijana do sredine oktobra otputovati u Tursku.

On je izrazio nadu da će, uz pomoć rodbine, prijatelja i humanitarnih priloga pojedinaca i organizacija prikupiti 20.000 evra, potrebnih za liječenje za koje se nada da će biti uspješno.

“Vjerujem da za Dijanu ima spasa”, rekao je Dalibor.

Dalibor i Dijana imaju dvoje djece, petogodišnjeg Mitra i sedmogodišnju Ivanu, koja je krenula u prvi razred osnovne škola na dan kada je Dijana operisana u Beogradu.

Dijana je nezaposlena, a Dalibor radi u Rafineriji ulja Modriča.
Izvor: Nezavisne novine

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...