Home / NOVOSTI / HRONIKA / Prijem modričkih odbojkaša *(FOTO+VIDEO)

Prijem modričkih odbojkaša *(FOTO+VIDEO)

Načelnik opštine Mladen Krekić, 23. maja 2018. godine organizovao je prijem muške juniorske selekcije Odbojkaškog kluba „Modriča“. Povod za prijem je osvajanje titule prvaka Bosne i Hercegovine u juniorskoj kategoriji.

„Ponosan sam što se ponovo družimo sa ovim momcima. Prošle godine smo ugostili kadetske a ove juniorske prvake BiH. To je izuzetan rezultat za naš grad. Modriča je i do sada imala sjajne generacije odbojkaša, 1978-1979 Modriča je bila prvak bivše Jugoslavije i po jačini peti u Evropi. To se ne smije zaboraviti a ni silni igrači koji su gradili sudbinu Modriče kroz sport. Želim se zahvaliti ovim momcima i njihovim trenerima što čuvaju tradiciju drevnog  modričkog sporta“, rekao je načelnik Krekić.

Muški i ženski odbojkaški klub se prošle godine ujedinio i sada djeluje kao jedan klub. Obje selekcije konstantno igraju u Premijer ligi BiH. Modrički odbojkaši su prošle godine osvojili kadetsku titulu prvaka BiH.

„Zahvalio bih se načelniku na prijemu u ime svih igrača, i ne samo na prijemu nego i na finansijskoj pomoći jer je Opština generalni sponzor kluba i bez nje klub ne bi mogao funkcionisati. Zahvaljujem se i ostalim donatorima koji potpomažu klub. Muška i ženska selekcija završile su na petom mjestu u Premijer ligi BiH, što je odličan rezultat jer igraju u izuzetno jakoj konkurenciji sa klubovima koji su mnogo finansijski jači. Bitno je pomenuti da u modričkim klubovima nema djece sa strane, ne plaćamo igrače sa strane, igraju samo domaći igrači. Želim da čestitam i da se zahvalim igračima i treneru što se zalažu da modrička odbojka ima kontinuitet“, izjavio je Jovan Mišić, predjednik Odbojkaškog kluba „Modriča“.

„Izrazio bih zahvalnost načelniku na današnjem prijemu. Kad god smo postigli neki uspjeh načelnik nas je ovako primio. Opština je uvijek uz nas“, rekao je kapiten Jovan Novaković.

Ovom prilikom načelnik je uručio poklon modričkim odbojkašima.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Video je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...