Home / NOVOSTI / HRONIKA / Prijem kod načelnika

Prijem kod načelnika

Danas, 11. maja 2018. godine načelnik opštine primio je predstavnike Švajcarske fondacije „Oberwallis – Djeca našeg svijeta“, gospodina Jozefa Fuksa sa saradnicima. Prijemu su prisustvovali pored načelnika, zamjenik načelnika, članovi kabineta i Branko Vidić, modričanin zaposlen u Švajcarskoj.

Goste iz Švajcarske načelnik je upoznao sa infrastrukturom našeg grada koji svake godine dobija nekoliko objekata po kojima grad postaje uređeniji, ljepši i prepoznatljiviji. Neizmjerno se zahvalio švajcarcima za sve što su do sada učinili a to je: Izgradnja Dnevnog centra za djecu sa posebnum potrebama, izgradnja dječijeg obdaništa sa kafeterijom, kamion za snijeg…

Podsjetićemo, prilikom ove posjete, juče su donirali mini bus za djecu sa posebnim potrebama. Predsjednik Švajcarske fondacije „Oberwallis – Djeca našeg svijeta“ gospodin Jesef Fuks sa saradnicima je već postao prepoznatljiv u našem gradu i veoma je darg gost ma gdje se pojavio.

Načelknik je izrazio svoju neizmjernu zahvalnost za sve što su učinili za Modriču i naglasio da „naše prijateljstvo ostaje radi srca koje vi imate, a ne samo zbog donacija koje ste dali“.

Gospodin Jozef je izjavio da veoma voli Modriču i da je uvjek uzbuđen kada treba doći u Modriču. „Od kada smo došli u ovaj grad i sve što smo poklonili ovom gradu moja očekivanja su potpuno opravdana i nisam doživio razočarenje. Od ranije sam pratio ovaj grad i primjetio kako se izgrađuje i uređuje. Poseban je doprinos vašeg sugrađanina Branka Vidića koji je veoma aktivan kao humanitarac i u Švajcarskoj isto kao i u Modriči,“ rekao je gospodin Jozef. U ime Fondacije zahvalio se na gostoprimstvu i naglasio da je srećan što ima drage prijatelje u Modriči.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...