Home / NOVOSTI / HRONIKA / Prijatelji posjetili povređenog policajca

Prijatelji posjetili povređenog policajca

SARVANA POSETILI PRIJATELJI

MODRIČA – Pripadnik MUP-a RS, Vahidin Sarvan, koji je teže povređen u nedeljnim neredima, zajedno sa kolegom Bogdanom Teofilovićem, na utakmici baraža za popunu 2.lige RS između Skugrića i Sloge iz Trna, otpušten je iz RMC Doboj i nalazi se na kućnom lečenju.
Ceneći Sarvanov doprinos smirivanju situacije nakon opšte gužve i tuče koju si izazvali pijani i razulareni navijači Sloge, predstavnici FK“Skugrić“ posetili su povređenog policajca i , tom prilikom, uručili mu prigodan poklon.
„Vahko Sarvan je sprečio gostujuće navijače, a ja bih rekao huligane, da nastave svoj pohod i spašavajući život uposlenika modričkog Doma zdravlja, podmetnuo svoju ruku. Teže je povređen, ali je pokazao karakter, da je čovek i pravi profesionalac. Svaka mu čast. I njemu i njegovim kolegama koji su sprečili gostujuće navijače da naprave krvavi pir, možda i sa nesagledivim posledicama. U znak zahvalnosti, posetili smo Sarvana, uručili mu dres našeg kluba sa brojem 10, a on će do kraja života biti naš počasni član. Hvala mu za sve“, rekao je Radivoje Filipović, predsednik kluba iz Skugrića.
Vahidin Sarvan nije davao izjave, jer je u toku proces prikupljanja svih detalja oko zbivanja u Skugriću, protekle nedelje.
Naime, tada je bila na programu utakmica predstavnika Regionalnih liga RS, grupa „Centar“ i „Zapad“, za popunu Druge lige RS, grupa „Zapad“. Navijači gostujućeg tima su izazvali prekid u 32.minutu kada su fizički napali domaće navijače i pripadnike Policijske stanice u Modriči.
Zahvaljujući Vahidinu Sarvanu, Bogdanu Teofiloviću i njihovim kolegama, kao i prisebnosti domaćih navijača, izbegnuta je tragedija. Bačena je mrlja na sport, ali nije bilo ljudskih žrtava.

Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...