Home / NOVOSTI / HRONIKA / Premium i Credis: Osiguranje i krediti pod jednim krovom

Premium i Credis: Osiguranje i krediti pod jednim krovom

U Modriči ima više osiguravajućih društava a takođe i mikrokreditnih organizacija, i večina njih radi po šablonima i nudi uobićajene uslove svojih usluga.
Međutim, kako saznajemo, odnedavno u Modriči je i nešto novo u ovoj branši, a to je ponuda Premium Grupe, a to je konkretno Premium osiguranje i MKD Credis koji pod jednim krovom nude osiguranje vozila kao i brze nenamjenske kredite za penzionere.

 

Velimir Drinić

 

O njima saznajemo sledeće:
Premium osiguranje je sastavni dio Premium grupe u okviru koje još posluje MKD Credis i Premium Finance koja predstavlja koncept fleksibilne, moderne i efikasne finansijske institucije koja na jednom mjestu pruža kompletnu uslugu krajnjem klijentu.

Kako nam kažu u ovom Društvu:
“Čitav koncept Premium grupacije okrenut je ka krajnjem klijentu, ušteda vremena i kompletna usluga je nešto zbog čega nam se klijenti uvijek vraćaju. Iako je društvo krenulo sa poslovanjem u avgustu ove godine iza njega stoji kolektiv koji ima višegodišnja iskustvo rada na tržištu osiguranja i mikrokredita. Poslovnica Premium osiguranja počela je sa radom u Modriči od avgusta mjeseca, dok su usluge kreditiranja prisutne duži period.
Premium grupa na jednom mjestu nudi uslugu kompletne registracije motornog vozila po sistemu ključ u ruke što znači da agent osiguranja dolazi po Vaše vozilo i završava kompletnu registraciju, klijentu se vraća registrovano vozilo u najkraćem mogućem periodu. Još jedna razlika u odnosu na druge je što dajemo mogućnost registracija sa 0% kamate i 0 KM naknada. U okviru ove grupacije preko MKD Credisa možete pronaći i brze kredite (novac dobijate na račun u okviru 24h).
Od ponude MKD Credisa izdvajamo nenamjenske kredite, penzionerske kredite, poljoprivredne kredite i brze kredite za zaposlene.”

 

Da bi imali uvid šta još nudi ova mlada i energična ekipa najbolje da ih posjetite na adresi:
Trg Jovana Raškovića bb, na ulazu u pijacu ili ih kontaktire na telefon/viber broj:
065-793-895 (Velimir Drinić) i
065-313-747 (Saša Živković).

 

Izvor informacija: Premium osiguranje i MKD Credis ModriČA / promotivna objava
Pripremio / foto: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...