Home / NOVOSTI / HRONIKA / Novi metri asfalta u MZ Modriča 3 *(FOTO+VIDEO)

Novi metri asfalta u MZ Modriča 3 *(FOTO+VIDEO)

U mjesnoj zajednici Modriča III,  22. oktobra osveštane su i puštene u saobraćaj novoasfaltirane dionice puta u Moravskoj ulici i ulici Kralja Petra.

*

Radove su finasirali građani i opština Modriča.

„Ovaj projekat smo aplicirali direktno prema Predsjedniku Republike Srpske i Vladi Republike Srpske i uz njihovu pomoć smo uspjeli da asfaltiramo dio puteva u ovoj mjesnoj zajednici. Ranije je riješena struja, voda i kanalizacija. Ostalo je da se završi asfatiranje preostalih ulica pa da se ova mjesna zajednica u potpunosti urbanizuje“, izjavio je zamjenik načelnika Nikola Savić.

U aprilu mjesecu asfaltirano je 430 metara puta  Moravske ulice a  radovi su nastavljeni proteklih dana i asfaltiran je drugi dio ulice u dužini od 300 metara.

 

Vrijednost radova je 39.320,89 KM.

Ulica Kralja Petra asfaltirana je u dužini od 895 metara, širine asfalta 5 metara. Ugovorena vrijednost radova je 124.075 KM.

„Zahvalio bih se načelniku opštine i njegovim saradnicima na ovom asfaltu. Sada zajedno sa našom djecom možemo da uživamo u novom ambijentu naše mjesne zajednice“, rekao je Rajko Tomić, mještanin MZ Modriča 3.

 

„U našoj mjesnoj zajednici ima oko 11 kilometara putne mreže od čega je 4,5 kilometra asfaltirano. Obzirom da je nedavno završen projekat kanalizacione mreže to je odlično jer se ne može asfaltirati prije nego što se kanalizacija u potpunosti stavi u funkciju.  Sljedeće godine nastavljamo što smo započeli“, istakao je Boro Bijelić, predsjednik Savjeta MZ Modriča.

Izvođač radova je „Balegem“ d.o.o. Gradačac.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Video i album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video / Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...