Home / NOVOSTI / HRONIKA / Predsjednica Vlade RS Željka Cvijanović posjetila i MZ Modriča 5 *(FOTO)

Predsjednica Vlade RS Željka Cvijanović posjetila i MZ Modriča 5 *(FOTO)

Predsjednica Vlade RS Željka Cvijanović je nakon razgovora sa rukovodstvom opštine Modriča, te obilaska MZ Modriča 3, posjetila i MZ Modriču 5 gdje joj je domaćin bio predsjednika Savjeta MZ Tibor Jović.
Predsjednicu je u naselju dočekao veći broj mještana a posebno djece i svi su se htjeli slikati sa gospođom Cvijanović.

Predsjednik Savjeta MZ Modriča 5 Tibor Jović je predsjednicu Vlade, gospođu Cvijanović ukratko upoznao sa dostignućima i napretkom ovog naselja, ali i sa daljnjim potrebama a posebno u oblasti infrastrukture.
MZ Modriča 5 je uključena u buduće planove po pitanjima infrastrukture a u okviru kapitalnih ulaganja opštine Modriča koji su pllanirani već za ovu godinu.

Gospodin Tibor Jović je ovom prilikom kratko izjavio:

“Kao predsjednik Savjeta MZ-5 zelim da se zahvalim svim članovima Savjeta i Odbora MZ-5 kao i sugrađanima sto su svojim prisustvom uveličali doček nama dragih gostiju premijerke Željke Cvijanović, načelnika Mladena Krekića, poslanika Bojana Vidića, zamjenika načelnika Nikolu Savića, direktora Republičke agencije za agrarna plaćanja Savu Minića i drugih.”

Informacije i fotografije: Tibor Jović
Obrada: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...