Home / NOVOSTI / HRONIKA / PRAZNIČNA RAPSODIJA: Fudbaleri Alfa Modriče nemilosrdni, savladali Slobodu sa 6:0 (4:0)

PRAZNIČNA RAPSODIJA: Fudbaleri Alfa Modriče nemilosrdni, savladali Slobodu sa 6:0 (4:0)

Stadion:“Dr Milan Jelić“. Gledalaca: 300. Sudija: Dragan Kesić (Gradiška) 6,5. Strelci: Lukić u 23., Šuka u 31., 72.i 88., Zlatković u 42.i Tadić u 44.minutu. Žuti kartoni: Tadić(Alfa Modriča), Kondić(Sloboda).

ALFA MODRIČA: Tripić –(od 72.min.Maslić -), Dudić 7(od 58.min.Ristić 7), Purić 7.5, Zlatković 8, Šuka 9, Kojić 8, Lukić 8, N.Ilić 7.5, Prljeta 7.5, Damjanović 7(od 58.min.Pejić 7), Tadić 8.

SLOBODA: Kondić 6.5, M.Ćulibrk 5, Pačavra 5, Vučen 5, Barjaktarević 5, Davidović 5, D.Ćulibrk 5, Vejnović 5, Lukač 5, Nedimović 5, Novaković 5.

Igrač utakmice: Neđo Šuka(Alfa Modriča) 9.

 

MODRIČA – Domaći fudbaleri namestili su nišanske sprave tako da su serijski pogađali cilj, ali da nije bilo raspoloženog golmana gostiju Milana Kondića, taj rezultat bio bi dvocifren. Ovako, prednjačio je Neđo Šuka sa tri projektila, pridružili mu se Goran Lukić, mladi Danijel Zlatković i konstantno dobri Marko Tadić.

Goste je načeo defanzivac Lukić u 23.minutu kada je sačekao centaršut sa desne strane i „glumio“ napadača. Ška je pogađao kada je poželeo, a lepi golovi su viđeni i onda kada su Zlatković i Tadić upisivali se u strelce.

Ovim trijumfom, Modričani su najverovatnije novi prvoligaši Srpske, ali oni su odlučni da sve prepreke do kraja preskoče. Protiv Slobode su bili efikasni. Bila je to sigurna pobeda.

Praznična rapsodija…

 

Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

13.SAJAM RURALNOG STVARALAŠTVA U TAREVCIMA KOD MODRIČE – MJESTO NOVIH IDEJA *(FOTO)

Sajam ruralnog stvaralaštva u Tarevcima svake godine je prilika za susret proizvođača, kupaca i posjetilaca. Međusobno se upoznaju i razmjenjuju iskustva. Takođe, kao po pravilu iz godine u godinu oblikuju ...