Home / DAN OPŠTINE 2019 / Povodom Vidovdana, Dana opštine – Veselo dječije veče *(FOTO+VIDEO)

Povodom Vidovdana, Dana opštine – Veselo dječije veče *(FOTO+VIDEO)

Na Trgu dr Milana Jelića 26. juna održana je manifestacija „Veselo dječije veče“ na kojoj su učestvovali najmlađi stanovnici našeg grada. Organizatori manifestacije su Turistička organizacija Modriča i opština Modriča a inicijativa je potekla od Udruženja sa četvoro i više djece. Cilj manifestacije je promocija porodice, zdravog života i zdravih navika.

Publici su se svojim vještinama predstavili najmlađi sportisti našeg grada, članovi kulturno – umjetničkog društva, djeca JPU „Naša radost“ i mladi harmonikaš Dragan Marić.

Program su otvorili mališani iz vrtića nastupom uz pjesmu Brazil.

Djeca iz Dnevnog centra Sunce Obervalisa zajedno sa sportskim klubom „MD klinci“ su prikazali aktivnosti kojima se bave s ciljem razvoja pozitivnih životnih navika.

Učenik OŠ „Sveti Sava“ Dragan Marić ponovo je pokazao svoje umijeće na harmonici.

Svojim gimnastičkim sposobnostima predstavili su se članovi gimnastičke sekcije OŠ „Sutjeska“.

Mladi karatisti Kluba borilačkih sportova i Karate kluba „Šampion“  pokazali su  poštovanje, disciplinu, samopouzdanje, koncentraciju, kreativnost, motivaciju i druge zdrave životne navike.

Akademija fudbala „Dr Milan Jelić“ okuplja veliki broj članova koji marljivo rade i treniraju. U toku večeri pokazali su dio svog umijeća.

Mali folkloraši Kulturno – umjetničkog društva „Modriča“ svojom igrom ukazali su na značaj njegovanja tradicije.

„Djeca su nas zaista oduševila. Ovom prilikom pokazali su ulogu porodice i sporta u zdravom odrastanju što i jeste bio cilj. Zahvaljujem se opštini Modriča i organizacijama koji su okupili djecu koja su se predstavila u zaista lijepom svjetlu. U svim izvedbama bilo je dosta učesnika iz višečlanih porodica“, rekla je Slađana Lukić, predsjednica Udruženja sa četvoro i više djece.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

 

Slike u boljoj rezoluciji možete poledati na našoj FB stranici Modričainfo.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...